Změna je život

středa 12. října 2011

Moje milé čtenářky, stále jsem to já, jen s trochu novým designem. Změnila jsem pozadí blogu pro podzim a zimu, aby nám to pěkně ladilo s přírodou :-) Doufám, že se Vám nový vzhled bude líbit a budete se tu cítit stále příjemně. Zajímá mě váš názor! Po pravé straně si všimněte malé anktety, ve které můžete vyjádřit svou libost i nelibost :-)

A teď trochu zavzpomínáme na to, jak se blog postupně měnil:

Tohle bylo úplně první logo a taky počátek blogu Maison de Plaisance:


 První změna nastala 19.6.2011- to je už většině vám známý vzhled, který trval do 12.10.2011:


Aktuální podzimní/zimní vzhled a upravené logo (snad je již dovedeno k dokonalosti :-)


11 komentářů:

  1. Ahoj Sandra. Práve som vybrala poštu a hádaj čo. 4. októbra sme sa bavili o katalógu Cath Kidston, v ten deň som ho objednávala a dnes dorazil. Holt presní Angličania :-)

    Čo sa vzhľadu tohto blogu týka, z môjho pohľadu je vľúdny, asi ako jeho autorka, že?

    A čo je podstatné pre mňa, jeho obsah informuje o veciach, ktoré ma zaujímajú a ktoré som napríklad niekedy ešte sama "neobjavila".

    Pekný deň ti prajem,

    Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Evi, děkuji za zprávičku a milá slova!!! Jsem ráda, že se ti tu líbí a bude se i nadále snažit psát o zajímavých věcech, které jsou nám blízké ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Sandruško,
    tak to jsi mě pobavila. Z miminka, nemluvněte jsi se na blogu dostala k batoleti a nekonec jsi blog vyšvihla na krásnou upovídanou a inteligentní slečnu. Nový design je okouzlující, něžný, vintage, jemný a originální. Tleskám Ti!
    Měj se moc krásně, Vivi
    P.S. Vánoční Ikea je k zulíbání, viď?!

    OdpovědětVymazat
  4. Vivi, tak to moc děkuji, beru to jako veliký kompliment. Přiznám se, že jsem se hodně smála, když jsem našla to staré logo :-) Ale zase je to pro mě taková nostalgie...už se skoro blíží konec roku a blog se opravdu snad vylepšil obsahově i vzhledově...a k tomu mě vedly hlavně čtenářky, které mě svými komentáři povázely a podporovaly. Jednou z nejvýznamnějších jsi právě Ty!

    OdpovědětVymazat
  5. Sandruško,
    úplně chápu. I já jsem se nedávno řehtala nad svým starým designem (tedy né blogu, ale obchodu - v hlavičce byla neforemně namalovaná paní s pejskem), nicméně musím říct, že jakkoli byl legrační (jsou to čtyři roky zpátky), tak je to pro mě taková vzpomínka na první internetové krůčky. Ale u Tvého starého loga se nesměju - bylo půvabný a roztomilý ;-). Teď už je to tu ale hlavně o eleganci, jemnosti a celkově Tvůj blog získal koncept a perfektní směr. Už si nedovedu představit, že by "sandramaison" nepatřila mezi výsadní blogařky. Jen tak dál a držím pěsti i na cestě k Tvému vznikajícímu obchůdku :-*.
    Pa, Vivi

    OdpovědětVymazat
  6. Vivi, krásně jsi to napsala- tak jak je u tebe zvykem :-) Moc jsi mě tím potěšila, protože vím, že ty jsi jedna z prvních, co mě sledují od začátku a měla jsi možnost přihlížet celému vývoji :-) I já tobě držím palečky s obchůdkem, máš tam krásné vintage kousky!!! Krásný večer!

    OdpovědětVymazat
  7. Sandruš, máš to tady moc krásné...zimní kabátek je úžasný...a celý blog moc inspirativní...
    Měj hezké podzimní dny...Magda

    OdpovědětVymazat
  8. Mne sa zmena velmi paci:))a prekvapila ma o to viac,ze aj ja som sa prave dnes zamyslala nad jemnou zmenou ..sice nie pozadia,ale "loga"...mysli nam to dnes podobne:)

    OdpovědětVymazat
  9. Je tu moc hezky, líbí se mi tu.

    OdpovědětVymazat
  10. Díky za Vaše názory, až se z toho červenám, kolik chvály tady čtu :-) Děláte mi velkou radost :-*

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojky Sandro .... vždy obdivuji jak to tu máš super ... Já jsem na počítči začátečník ...když se mi podaří vždy něco nového mám radost jak malý děcko ... tak hohně zdaru v blogování ... Denisa

    p.s ... vánoční Ikea je naprosto dokonalá

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥