1. adventní neděle

neděle 27. listopadu 2011

Advent je dobou příprav na Vánoce a čekáním na příchod Spasitele. Dnes jsem v průběhu celého dne fotila a mám pro vás spooousty obrázků- nedokázala jsem jich vybrat méně, protože jsem chtěla co nejvíc zachytit adventní atmosféru našeho domova.

Včera jsem trochu přeaaranžovala police v kuchyni a dnes jsem nachystala první vánoční zákoutí, přebrala jsem si vánoční ozdoby a dekorace a mezitím vším se mi podařilo trochu připálit oběd :-) Vánoce miluji v ostínech fialové, stříbrné, bílé a ledově modré. Dekoruji zatím zvolna, aby ta vánoční atmosféra přicházela hezky postupně- zatím máme adventní svícen, adventní kalendář ve formě pytlíčků, které jsem zavěsila na břízovou větvičku se třpytkami a tác jako domov pro vánoční skřítky- mech, houby, šišky a žaludy. Postupně přibude jmelí, jehličí, světýlka a další vánoční ozdobičky...a taky samozřejmě stromeček!

Můj digitál nemá stabilizátor, a tak prosím omluvte trochu roztřesené obrázky za světla svíčky.




































10 komentářů:

  1. Ahoj Sandro,
    přeji ti také krásnou adventní neděli! Dneska jsem dala článek a teď zašla k tobě a zjistila jsem že jsem měla stejný nápad s těma táckama podle Jeanne d´Arc Living jako ty, přišlo mi to hrozně miloučký. Každá je máme úplně jiný. Moc se mi ty tvoje líbí jsou takové romanticky zasněné:))Moc mě výroba chytla co tebe?
    Tvůj domov vypadá opravdu již krásně vánočně!Moc se mi líbí tvůj ,,zašlý´´ oválný tác v polici a ten podnos s patinou!!Užívej si a těším se moc na další článek..
    pa Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sandři, i tobě krásnou první adventní neděli! Tvé fotky jsou neuvěřitelně nádherné, doma to musíte mít úžasně vymazlený a nádherně nazdobený! Nevím, co obdivovat dřív, krááááása. Pa Peťa

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sandři...nádhera, nádhera, nádhera...přeji krásné adventní dny...Magda

    OdpovědětVymazat
  4. SANDRUŠ, KRÁSNÉ ADVENTNÍ DEKOROVÁNÍ.
    NÁDHERNÁ VÝZDOBA.
    PŘEJI KLIDNÝ, POHODOVÝ A PŘÍJEMNÝ ADVENTNÍ ČAS.
    MĚJ SE PĚKNĚ.
    DĚKUJI ZA NÁVŠTĚVU.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  5. Pomalu a pošpičkách, chodí Advent po útulných hnízdečkách:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Sandruško krása!!!A velká,nevím co dřív pochválit!Michaela

    OdpovědětVymazat
  7. Moc krásné fotky. Překrásné věci. Tina

    OdpovědětVymazat
  8. To je náádhera! Vážne krása! Ja tiež už dom prispôsobujem na Vianoce. Ešte tieto Vianoce a už nebudeme dvaja! Držím aj tebe palce, lebo u teba by sa malo dieťatko priam úžasne! Je to vážne nádherný pocit! A mám otázočku... Aký budeš robiť stromček? Akej farby? Živý či mrtvý :D (Lepšie povedané umelý) Lebo ak chceš robiť bielo čevený (nórsky, švédsky) odporúčam Ikeu. Ja budem robiť bielo strieborný ale na druhý rok si chcem(e) spraviť nórske Vianoce :) A tiež Ikea ponúka živé stromčeky tak keby si mala záujem.... Polovicu ti vrátia... :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherné fotky, krásné inspirace. Přeji pohodový a klidný advent.

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné,... miluju tenhle čas před Vánoci :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥