SLOSOVÁNÍ VÁNOČNÍ GIVEAWAY!!!

středa 7. prosince 2011

Hurá, hurá! Už se konečně dozvíte, kdo vyhrál vánoční Giveaway, kterou pořádám spolu s Vladěnkou a jejím kouzelným obchůdkem La Maison de Lavande. Tři z Vás se mohou těšit z úžasných cen:


Nebudu vás již dlouho napínat. Na výsledek se můžete jako vždy podívat na mém videu, aby bylo slosování maximálně transparentní! ;-) Natáčela jsem večer po práci, takže už byla tma, ale snad to nevadí. Děkuji všem za účast!




5 komentářů:

  1. Ahoj andelik...nejde mi spustit videjko...:/ skusala som to aj z dvoch PC aj s mobilu...

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky Zuzi, včera mi Blogger dělal docela potíže, tak jsem dnes ráno video nahrála znovu, snad se to již podaří přehrát- mě fungovalo v pohodě i včera večer, tak nevím, čím to může být. Prosím, dej vědět, jestli to už jde, musela bych to jinak nahrát přes Youtube, kdyby s tím mělo problém víc lidí...To je ale napínání, že? ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sandruško zrovna tu sedím u snídaně a ještě u tuho krmím naší malou 9měsíční Nelinku,skoro jsem nespala,jsme vzhůru už od půl páte-lezou nám dva zoubky najednou a koukám co je u vás ostatních na vašich blozích nového!Opravdu nemůžu tomu uvěřit-zazněl můj email?Je to totiž trošku špatně slyšet...Už tady sedím 10 minut a normálně brečím radostí,že by se usmálo štěstíčko zrovna na mě?!!Holky(Sandruško a Vla´denko nejradši bych vás radostí objala!!!!)DĚKUJI!!!Michaela

    OdpovědětVymazat
  4. Mišulko, opravdu jsi to ty!!! :-) Moc mě to potěšilo, když jsem tvůj email viděla ;-) Potvrdím ještě mailíkem, jsme moc rády, že jsme ti udělaly takovou radost, to byl přesně účel! ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Sandra, krásne zlosovanie. Dievčatám gratulujem a teším sa na ďalšiu súťaž. Pekný adventný a zasnežený čas všetkým. U nás je riadne krásne bielo. v.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥