Na co si brousím zuby v Ikea?

sobota 11. února 2012

Přichystala jsem si nákupní seznam věcí, které bych ráda v průběhu tohoto roku pořídila do svého stále poměrně spoře zařízeného bytu. Ložnici bych měla ráda převážně v bílé barvě s dotykem pastelových odstínů modré, růžové a krémové- vše by mělo působit měkce, útulně a čistě. Na seznamu je můj vysněný noční stolek- je krásně tvarovaný a prostorný. Bohužel je ale pouze v černé barvě, takže ho čeká nový nátěr. Stejný nátěr dostane i rám zrcadla. Pravděpodobně zvolím světle modrou, která krásně doplní bílou postel. Ačkoliv mám černou velmi ráda, do ložnice se mi nehodí, a tak je lepší věci přizpůsobit, než se jich vzdát ;-) Tady jsou tři příklady, kde je rám nabarven přesně podle mých představ: zde, zde a zde.

Ikea zařadila do prodeje nové produkty s florálními motivy, které jsou fakt úžasné...Opět se vrací více k romatice, takže to je něco pro mě! ;-) Bohužel zatím nebyly tyto nové výrobky aktualizovány v sekci "Novinky", takže na ně narazíte spíše náhodou při brouzdání na Ikea webu, anebo se tam vypravte osobně! Já se chystám příští týden a těším se nejen na nákup, ale taky na švédské kuličky s brusinkami a kaší a na princeznin dort! :-D Mimochodem- co říkáte na rekonstrukci Ikea Černý Most?

1. postel s nebesy 8 490 Kč, 2. zrcadlo v barokním rámu 699 Kč, 3. noční stolek 3 490 Kč, 4. romantické závěsy 249 Kč, 5. povlak na polštář 299 Kč, 6. pletený pléd 699 Kč, 7. povlečení s růžičkami 349 Kč, 8. svíčky 2 ks 129 Kč.

1. sklenička 29 Kč, 2. kartičky do rámečků 79 Kč/5 ks , 3. karafa 49 Kč, 4. sada nádobí 998 Kč, 5. plechové květináčky se směsí kuch. bylinek 179 Kč, 6. ubrousky s motivem ptáčků 49 Kč/30 ks, 7. silikonové formičky na pečení 69 kč/6 ks, 8. košík na pečivo 149 Kč, 9. plechové dózy 99 Kč/3 ks.

13 komentářů:

  1. Do plédu jsem taky zamilovaná. A skleničky jsou u nás už zajeté - o dobré:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty skleničky mi připomínají staré grogovky- jsou prostě nadčasové a nádherné ve své jednoduchosti :-) A ten pléd- o tom sním od první chvíle, co jsem ho viděla v katalogu. Příští týden se mi ten sen konečně splní! Neodpustila bych si, kdyby ho stáhli z prodeje dřív, než bych si ho koupila! To se mi už párkrát v Ikea stalo- člověk si říká, že to ještě měsíc dva počká a najednou kde nic tu nic! ;-)

      Vymazat
  2. Niektoré z vecí už mám, a už dlhšie obdivujem to romantické zrkadlo v čiernom ráme. Mne niekedy trvá dlhšie, kým svoje predstavy zrealizujem. Zamýšľala som ho kúpiť, natrieť na bielo a zavesiť nad krb. Uvidím... Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom černém rámu vypadá úžasně, ale stejně je škoda, že nemají víc barevných variant, protože někdy je těžké si tu věc představit, jak ladí do bytu, když ta barva není ta pravá...Černou do ložnice fakt ne-e. Mě by se líbilo v krémové, bílé, stříbrné, modré nebo růžové...:-)

      Vymazat
    2. Přidala jsem do textu odkazy na tři varianty zrcadla, kde je přesně podle mých představ- pro inspiraci...vypadá fakt nádherně!

      Vymazat
    3. Zrcadlo se mi už dlouho líbí, ale nemám černou ráda. Upřímě mě nenapadlo přetřít ho, protože nejsem žádná šikulka, ale na fotkách vypadá skvěle!!!

      Vymazat
  3. No to je fantazie - růže miluji - mám tak i závěsy v ložnici a doplňky, ale toto povlečení je úžasné, stejně tak dozičky a všechny nezbytnosti, pro nás tak veledůležité! Díky za tip!
    Hezkou neděli ... Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si neumím představit ložnici bez růží :-) Romantika prostě musí být!

      Vymazat
  4. Ahojky Sandruško já jsem na Černém Mostě byla minulý týden-viz můj příspěvek IKEA a ty masové kuličky vřele doporučuji,dali jsme si je s manželem oba i naše malá měla kaši a mají to výborné!!!K těm tvým vybraným věcičkm-no tak polovinu budeme mít doma stejnou:-)bohužel nás omezoval čas a malé autíko:-)tak jsem vše nepobrala-příště!Ale co mě nenapadlo,že bych některé ty černé věci,které i mě se tak líbí natřela-takže děkuji za tip!Už se moc těším na tvé nákupy,měj se moc krásně!Michaela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlati, už jsem u tebe pokukovala ;-) Já miluju tu sedačku a křesílko s růžema...Kéž bych měla bezedné konto a mohla si je hned koupit :-D

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Tak to jsme dvě,také by se mi šikla nějaká ta "zlatá karta":-)Tak snad postupně se nám ty sny splní...

      Vymazat
  5. Sandruska,ako keby si v mojich snoch zabludila..:)krasa:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥