Nové radosti a tipy na nákupy

neděle 13. května 2012

Ráda bych se dnes s Vámi podělila o nejnovější úlovky za poslední měsíc. Zabrousíme i mimo interiérové dekorace a třeba najdete inspiraci i pro sebe ;-) Přesné ceny si již nepamatuji, ale snad postačí názvy obchodů, kde můžete tyto věcičky hledat. Kdybyste měly pocit, že všude nějak hodně růžiček, tak ne nadarmo mi přátelé říkají Šípková Růženka :-D

Narazila jsem na několik krásných věcí, bez kterých jsem nemohla opustit obchod, určitě ten pocit znáte :-)

Velký skleněný džbán mě dostal na první pohled. Nejkrásněji vypadá s čistou vodou a plátky citrónu. Byly k němu i skleničky, ale vyšlo by to už opravdu draho. Cena džbánu se pohybovala kolem 350 Kč a sehnala jsem ho v mém milém obchůdku Madal Bal. Cena za jednu skleničku byla 99 Kč.

Minulý měsíc měli v Debenhams na Václavském náměstí skvělou akci- 3 věci za cenu dvou. Bylo úplně jedno, co jste vybraly i v jakém cenovém rozmezí. V Debenhams je k sehnání kosmetika Cath Kidston a další. Tentokrát jsme sáhla po kolekci Floral Rose.

Vybrala jsem si perleťovou pěknu do koupele v nádherné lahvičce. Cena byla, tuším, kolem 200 Kč.

Neodolala jsem ani mini difuzéru, který mám na komodě v ložnici a pokaždé, když vejdu do dveří, ucítím vůní růží. Samozřejmě jsem ale vybírala i podle vzhledu lahvičky, protože to je prostě moje :-) Cena byla kolem 150 Kč.
K dispozici byla také růžově perleťová pěna...Bylo to těžké rozhodování :-D


Jako třetí (a tedy zdarma) jsem vybrala oprýskanou plechovou krabičku, v níž bylo ukryté voňavé vintage mýdlo se stejným motivem. Cena plechovky i s mýdlem byla 149 Kč. Ať žije Debenhams!

Do C&A často chodím lovit doplňky i oblečení. Tentorkát jsem vybrala perleťové náušnice s motivem růžiček (jak jinak ;-). Krásný a něžný odstín se hodí téměř ke všemu oblečení i příležitostem. Jsou malinko těžší a po celodenním nošení mohou pobolívat uši, ale já jsem zvyklá na opravdu velké náušnice, takže je snáším v pohodě ;-)

Naprosto nejrozkošnější kabelka mě praštila do očí, když jsem se nudila na zastávce u Senovážného náměstí. Uvnitř obchodu byla prodavačka s ruským přízvukem a luxusní kožené kabelky, na které já si příliš nepotrpím. Věděla jsem ale přesně, co potřebuji, takže celý nákup trval asi 30 sekund :-) Název obchodu si, bohužel, již nepamatuji.

Před dvěma týdny jsem vyrazila do Palladia jen tak na kukandu a nestačila se divit, co všechno jsem objevila :-)

Opět jsem zavítala do C&A, kde jsem se zamilovala do těchto růžičkových elegantních náučniček. Jejich cena je 149 Kč. Vždycky v C&A objevím nějaké shabby dokonalosti :-)

Po takové kabelce jsem toužila už dlouho, ale, že narazím na tak krásnou, to jsem neutšila! :-) Objevila jsem ji v Orsay a stála kolem 600 Kč.
Detail kabelky. Jednoduše se na ni dají připevnit brože a květy. Pro letní dny prostě nej!
 
Lehounký šál má krásnou barvu i můj oblíbený dekor růží. Hezky ladí k mým černým vlasům i tyrkysovému tílku ;-)

Rozkošná starorůžová brož za 149 Kč je také z C&A.


Zbožňuji květinové nasládlé vůně a přesně takový je i tuhý třešňový parfém od L´OCCITAN. Koupila jsem si zatím jen tento malý (cca 200 Kč) a pokud se s ním ztotožním naplno, půjdu i do toaletní vody (cca 700 Kč).

Nežné kalhotky z F&F mají podobný dekor jako brož. Není nad pohodlí, že? ;-)


Košilka z Marks & Spencer je ze vzdušného a super příjemného materiálu, jako dělaná na letní noci. Krajka a růžičky nikdy nezklamou.



15 komentářů:

  1. Jůůů Sandruško to je nádhera. tak nejprve se mi strašně líbí ta kabelka..miluju tyhle stylové francouzské košíčky jen tak položené na ruce:) No a ta krabička z mějdlíčkem je opravdu roztomiloučká! Ty budeš voňavá a načančaná na to léto:) heč tě poznám díky té rozkošné kabelce s růžičkami:)))
    pa Vladík

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-))) Já jsem na Tebe myslela, že by se Ti ta kabelka určitě taky tuze líbila...Vím, že máš taky takový podobný košíček, pamatuji si ho z Tvého blogu. Je to prostě praktická nádhera, hehe :-)

      Vymazat
  2. Sandro, parádní nákupy! Vše je krásně jemňoučké, romantické ... a hlavně růžičkové! Dobře znám ten pocit, kdy TO prostě musím mít ...
    Přeji krásnou, sváteční ... a romantickou květnovou neděli! Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maru i Tobě krásnou neděli! Ráda se nad takovými věcmi kochám ještě i dlouho poté, co je mám už doma...Je to takový hezký pocit pokaždé, když se na tu věc podívám, nebo ji používám ;-)

      Vymazat
  3. juu,same nadhernosti...ach,Sandruska,po navsteve u teba len vzdy vzdycham,co vsetko by som chcela :))

    OdpovědětVymazat
  4. Krasny jarni podvecer Sandri,
    opet jsi ve me vyvolala pocit skoro stesti,jsem po masazi ve welnes.konecne,tatinek vzal dvojcatka k dedeckovi a ja sup pro jistotu k tobe,i kdyz jsem cetla tvou reportaz ze vcera az dnes,tak jsem uz ani nedoufala a ono ejhle a jeste ke vsemu takova krasa...
    Musim priznat,mozna jsi me trochu nakazila,v nasem garazovem bazarku jsem spolu s dvouma jeansama koupila krasnou ruzovou kabelcicku take s romantickyma kytickama a ruzickama a vsechny tri veci za 200.
    Dale tasku,neboli kosik v podobnem stylu,takovy francouzsky,jako mas ty mam take,ale je spise jakoby slamovy,je z Ma Maison.
    Moc se me libi tve nausnice ruzicky i ty druhe,podobne mam take a to z Camaieu a dostala jsi me i ruzovo penou.O kosilce ani nemluve.
    Hezky zbytek vikendu ti preji.
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, to je parádička! Masáže miluji! A kdo taky ne? ;-) Myslím, že na ten košík v Ma Maison jsem taky koukala...tam mají vůbec samé krásnosti, hihi ;-)

      Vymazat
  5. Uprime,ja se ze zacatku moc nedokazu ztotoznic,ze me takhle zmoula cizi a jeste ke vsemu mlady kus chlapa,hihi,ale ke konci jsem si na to uz docela zvykla,dostala jsem nekoli masazi k Valentynu,tak me pritel dokopal si to vybrat,ale bylo to fajn.Kosik chci v lete pouzivat na nakup,i kdyz doma by se take na neco hodil,treba na casopisy,nebo pledy,skoda ale ze kvuli nakupum nebydlim v Praze,ten dzban je krasny,ale kdo nema e shp,je u me marny.A taky chci ten romanticky difuzer,ach jo.No zkusim zitra svuj obchudek s romantickyma doplnkama a kytickama,tam maji take interierove vune,tak se pani optam.

    OdpovědětVymazat
  6. Sandruško růže jsou i mým oblíbeným vzorečkem pomalu všude:-)Miluji je,takže tvůj článek a výběr věciček mě naprosto ohromil,jedna kouzelná věcička za druhou-kabelka naprosto dokonalá a nejen ona,nevím ani co bych chválila dříve,líbí se mi naprosto vše!!!P.S.tak to bych si tipla,že se ti stopro bude líbit má nová GIVEAWAY(ale to už jsem ti prozradila moc,takže pssst:-)))Michaela

    OdpovědětVymazat
  7. Asi s tebou potřebuju chodit nakupovat! :D Nádherné věci a díky za tipy!

    OdpovědětVymazat
  8. Beautiful things :)

    Bee happy x
    Have a delicious day!

    OdpovědětVymazat
  9. krásné věcičky:-)děkuji za inspiraci:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty kabelky jsou naprosto úžasné. Obě.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥