Radost z maličkostí a z kvality

středa 30. května 2012

Rozhodla jsem s Vámi podělit o další skvělé výrobky a produkty, které jsem za poslední dobu ukořistila a jichž se nemohu nabažit :-) Objevila jsem fantastický Bio obchod v Dejvické ulici v Praze, kam si chodím občas kupovat dobroty, pečivo a potraviny, které neznám a chci ochutnat. Také jsem opět navštívila zbožňovaný butik Claire´s a jedinečný obchod s ručně vyráběnou a zcela přirodní kosmetikou Lush. O Lush bych se ráda někdy příště rozepsala trochu více a přiblížila Vám jeho nesmírnou jedinečnost, hravost a vtip, které ho naprosto odlišují od všech ostatních obchodů s kosmetikou.

V Bio obchůdku jsem si koupila čtyři malé čokoládičky s motivy hudebních nástrojů a balzám v nádherném vintage balení.

Rambilng Rose je organický balzám na rty a tělo. Má několik ochranných známek a ocenění. Společnost Fings & Rouge dbá na to, aby jejich produkty byly zcela nezávadné a šetrné k lidem i k přírodě.

Cena balzámu byla něco přes 100 Kč a v nabídce byl ještě s vanilkovo-třešňovou vůní. Tu mám v plánu vyzkoušet zase příště :-) Navíc mi po jeho spotřebování zůstane krásná plechová krabička na žvýkačky a jiné maličkosti do kabelky.

Chuť čokolád je zcela jiná, než si vůbec můžete představit :-) Bavil mě nejen jejich vzhled, ale především jejich zcela nepoznané příchutě a barvy.

Balzám lze aplikovat na jakákoliv sušší místa na těle, která chcete ošetřit. Velmi mě překvapila jeho čistá vůně růží a lehké nanášení.

Na této fotce můžete vidět kosmetiku Lush a doplňky z Claire´s Cosmetics.

Tabletka Moon and Sun je určena k harmonizaci těla a mysli. Nakloníte se nad mísu s horkou vodou  a inhalujete vůně přírodních složek tabletky. Jejím úkolem je zklidnit pokožku a pročistit myšlenky. Vodu následně necháte vychladnout, přelejite do lahvičky a uložíte do lednice. Tuto vodu můžete následující dny používat jako pleťovou vodu, čímž se znásobí účinek této malé domácí terapie :-) Tabletka vyjde na 100 Kč.

Pudrový deodorant již v tuto chvíli není v prodeji, ale i tak bych vám ho ráda ukázala, protože jsem s ním byla spokojená a určitě to není poslední pudr, který jsem si v Lush koupila. Výhodou deodorantů od Lush je opět v tom, že jaou pro Vaše tělo nezdávadné a přirozené- nemusíte se tedy strachovat o jejich složení, jak tomu je v 99,9% u všech deodorantů v obyčejné drogerii. Pudr voní po kokosu a jeho balení se vejde pohodlně i do kabelky. O scrubu na rty Sweet Lips si můžete více přečíst zde. Je tak voňavý a dobrý, že je opravdu k "sežrání".

Tea Tree gel je vhodný na akné, na štípnutí od hmyzu a prakticky jakákoliv jiná podráždění pokožky. Má jemnou průhlednou konzistenci bez parfemace a lehce se vstřebává. Zatím velká spokojenost :-)

Nádherný medailonek PARIS mi padl do oka ihned. Růžička a Eiffelova věž nejsou přidělané napevno, a tak je pokaždé najdete na jiném místě, protože při chůzi poletují sem a tam :-) Medailonek  s mašličkou na dlouhém řetízku vyšel na 209 Kč.

V minulém příspěvku jsem Vám ukázala svůj hřeben z kolekce Love from Paradise od Claire´s a tentokráte jsem narazila i na masku na spaní, které opravdu nešlo odolat...Už jsem si ji i přes noc vyzkoušela a bylo to přesně jako ve filmu :-)

Asi největší radost mám z Shabby náramku s přívěsky ve stylu čajového dýchanku. Náramek stojí 269 Kč.

Obzvláště se mi líbí maličká konvička s růžičkou a štrasové přívěsky.

Ke konvičce musí být i hrníček :-) Dále je na nármaku ptačí klícka, klíček, srdíčko, penízek a hodiny.

Tyto rozkošné detaily jsou přesně to, co mi udělá daleko větší radost, než zlatý prsten.

Love from Paradise- hřeben 169 Kč, maska na spaní 129 Kč.

Konvičku zn. Gabriella Miller jste mohly na mých fotkách vidět již mnohokrát. Co mi ale ke konvičce scházelo, byly hrníčky stejné značky, a tak jsem pátrala na anglických eshopech, až jsem našla tento, kde měly přesně ty, co jsem hledala :-)

Hrníčky jsou, stejně jako konvička,  z kolekce The Parlour Range. Keramika je vyráběna i malována ručně a je poměrně těžko k sehnání. Hrníčky měly být původně uvnitř růžové, ale ty se prý už nevyrábí, a tak mi přišly tyto s krémovým vnitřkem. I tak jsou ale krásné a nákupu nelituji. Prodejce eshopu byl navíc velmi milý a ochotný a na hrníčky jsem dostala slevu. Z důvodu vysokého poštovného do ČR jsem požádala mou kamarádku Natálku, aby mi je při své příští návštěvě z Anglie přivezla a už si je užívám doma :-)

Více o Gebrielle Miller a její keramice se můžete dočíst v mém starším příspěvku.

8 komentářů:

  1. Sandruško krása,moc se mi líbí ten hřeben s maskou na spaní-mají naprosto kouzelný a dokonalý design.A také musím zmínit tvůj balzám v plechové krabičce-moc se mi líbí,když kos.firmy dávají své přípravky do krabiček z plechu,které pak zůstanou a mohou se použít jinak,na těchto firmách je vidět i že myslí na nás,kdo si ten krásný kousek,co si koupili,chtějí "uchovat" a ne pak jen vzít obal a vyhodit do koše!Posílám pozdrav!Michaela

    OdpovědětVymazat
  2. Prosim butik Claire's je jen Paladdiu :-) Dekuji za odpoved. Adika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adiko, nikde jinde jsem Claire´s bohužel neviděla, takže chodím pouze do Palladia, které mám naštěstí deset minut od domu ;-)

      Vymazat
  3. nádherné!!! je důležité si umět dělat radost ;-) já si zas dělám radost kuchařkama ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radost prochází i žaludkem! Dobré kuchařky jsou vždycky skvělá investice! :-)

      Vymazat
  4. Ahoj Sandri,
    nestiham ani reagovat na tve prispevky,vcera si Elli hrala s notasem a trosku mu poupravila displejek,tak mam ted trochu zabrzdeny Ferrari a vcera ne a ne ho rozjet,vubec nedela cest svemu jmenu:-))).
    Takze super tip na kosmetiku,koukala jsem hned na odkaz na e shop,takze urcite objednam,jan ba mohla mit trochu romantictejsi design pro nas holky ruzovky a moc se me libi naramek,kdepak jsi ho koupila?Nejak jsem to v clanku nenasla.
    Jinak bio cokoladky jsem si taky objednala a je fakt,ze nabizeji velmi zvlastni prichute,az si nejsem uplne jista,zda neni chutove lepsi obycejna mlecna s orisky,jo holt jsme na ni vyrostli:)))

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé, takových krásných věcí! Do Claire se určitě vydám!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥