Výsledek bazárkování :-)

pondělí 7. května 2012

Krásný slunečný den, milé čtenářky!

Nejprve bych Vám chtěla ze srdce poděkovat za skvělou účast v mém bloggovém bazárku. Opravdu jsem nečekala tak mimořádný vývoj a pečlivé přihazování :-) Zde máme výsledek (kontaktovat Vás budu jednotlivě také přímo na email, abychom se domluvily ohledně platby a doručení):






















































Mám pro Vás nachystanou spoustu tipů na nákupy a obrázky z našeho domova...dnes jen pár fotek mojí milované snídaně :-) Nejraději mám po ránu teplou špaldovou, jáhlovou, nebo ovesnou kaši s ovocem, kvalitní marmeládou, nebo medem. Na vrch si někdy nasypu cukr s vanilkou a karamelem, či strouhanou čokoládu a dobrota je vmžiku na světe, mňam!  :-) A jak snídate Vy?




14 komentářů:

  1. To prostírání je nádherné! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Reny :-) Jsou to látkové ubrousky Cath Kidston, naprosto tento motiv miluji a moje nejlepší kamarádka mi udělala obrovskou radost, když mi balení těchto ubrousku přivezla z Anglie :-) Mám radost, že se ti také líbí ;-)

      Vymazat
  2. Páni to vypadá moc lákavě!Už se těším až věcičky od tebe dorazí,jsem moc ráda,že jsi bazárek udělala a moc ti za něj děkuji,jsi zlatíčko!!!Věcičky přijdou na nový toaletní stolek:-)Michaela

    OdpovědětVymazat
  3. Je Sandři,ty me docela inspirujes,to by jsem si mohla takove kase nakoupit a zalit vodou az budu delat rano detem caj,ale ty asi nepoutivas instantni,nebo jo?Jinak chces opravdu vedet jak ja snidfam? Tak to se ani neptej,dojidam vetsinou nakrajene kosticky housky ci chleba se syrem u dtskych stolicek,kdyz krmim prcky a nekdy dojim i Activii,kdyz ji dvojcatka uz nechtej,ale vyhoda je to,ze to co ji mima neni nikdy nic spatneho.Jinak teke moc dekuji za bazarek,mozna si i tusila o co bude vice zajem a o co mene.Moc se tesim na muj vybojovany casopis,vim,ze by jsem si ho mohla objednat a byl by i aktualni,ale me bavi hrat.
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, ty kaše jsou raz dva, i když nejsou instantní :-) Třeba drcené ovesní vločky stačí jen zalít horkou vodou z konvice, nechat chviličku odstát, zamíchat a přidat, co máš ráda...je to mnohem rychlejší, než paltání chlebů a nevím čeho všeho- i když já taky miluju dobrý chleba s lučinou a bylinkam a a tak...to zase jooo ;-)))

      A máš pravdu- měla jsem samozřejmě tušení, že některé věci nebudou úplný hit, ale zkusila jsem je i tak vystavit, že se třeba najde někdo, komu radost udělají ;-) Ty jsi mě maximálně v bazárkování podpořila, toho si moc cením!

      Vymazat
    2. No,tak ja pro zacatek ve svem dvojcecim tempu zkusim ty insstantni a pak uvidim,ha,ha....
      Jinak mima Lucinu miluji,takze tu dojidam nejvice.Ovsem neni nad cerstvou pomazanku z tvarohu a maslicka plus pazitku ze zahradky od me maminy.
      Ohledne bazarku,brala jsem to skoro jako milou povinnost poradne zaaukcovat,je me jasne,kolik casu ti to dalo vse pripravi a nafotit a kdyz me pritel poustel video z Ameriky,kam jezdi na aukce tedy uplne jineho druhu,tak to by jsi mela videt,tam to frci.

      Vymazat
  4. Sandři, gratuluji k úspěšnému bazárku. Toliko spokojených lidiček...no, není ten život krásný. :)
    Hezký den. Peťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, jsem nesmírně ráda, že jsi ke mně opět zavítala :-) Bazárek mě moc mile překvapil a jsem nadšená, že se nápad líbil! Přeji Ti krásný večer!

      Vymazat
  5. Milá Sandro, snídaně vypadá skvělě, ale já bych to asi po ránu nesnědla. Jsem klasik, míchaná vajíčka a chleba s máslem o víkendu, jinak chleba s máslem a plátkovým sýrem nebo sladké pečivo. A čerstvé pečivo ! Hlavně černý čaj s citronem. Ten musím mít:-). Trochu bez fantazie, já vím.
    To prostírání je nádhera, to se musí krásně stolovat :-)
    Pěkný den přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, to já taky moc ráda vajíčka a chleba s máslem. Klasika je klasika ;-) Ty kaše jsem si oblíbila posledních pár měsíců, protože to je rychlé, zdravé a dá se to nesutále obměňovat...Jinak jsem spíš slaný snídaňový typ- koblihy a koláče já moc ne-e, ale ty kaše jsou mňam! ;-)

      Vymazat
  6. Po delší době jsem tu, už půldruhé hodiny a ještě nekončím :-) Tisíce nápadů, jeden je lepší než druhý. Sladké je to tu a člověku se nechce z návštěvy na tvém blogu vůbec domů ;-).
    Špaldová kaše? Hmmm, tu jsem ještě nezkoušela. Já po ránu ráda čerstvě upečený chleba (teď už mi to docela jde), domácí máslo, šunku a sýr. A kaféčko...a do postele...a s kytkou...a s pusou...a dobrým filmem...tak snad třeba zítra! ;-)
    Pa, Sandruško a taky se někdy ozvi :-***
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach Vivi, už nějakou dobu si říkám, že si konečně sednu k Tvému blogu a pročtu si všechno, co jsem nestihla...Já totiž tvoje psaní i fotky naprosto MILUJU! Je v tom tolik lehkosti, humoru a krásy, že to nejde ani slovy popsat! Jenže toho mám teď moc a pořád se ne a ne k tomu dostat. Jsem moc ráda, že ty sis na návštěvu ke mně čas našla a že se ti tu líbí. Zase se zastvav, posílám pusu! :-*

      Vymazat
    2. Jsi zlatá, Sandruško. Ani nevíš, jak tě chápu. Jsem na tom s časem úplně stejně, a myslím, že na tom budeme časově pořád hůř - to je optimismus, viď? ;-) Každopádně návštěva na tvém blogu je pro mě tak milým dostaveníčkem! Čas najednou nehraje vůbec žádnou roli a já si to tu prostě jen a jen užívám!
      Těším se, že se někdy v budoucnu spolu potkáme! :-***
      Vivi

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥