Léto v plném proudu

čtvrtek 23. srpna 2012

V posledních dnech nám léto opravdu dopřává...Společníka mi při posezení u studeného nápoje dělá můj milovaný magazín Jeanne d´Arc Living, o kterém jsem psala již mnohokráte, ale pro ty, kdo se s ním setkávají třeba poprvé, uvádím i odkazy, kde tento parádní časopis koupit (zde a zde). Na malou ukázku jsem pořídila pár snímků, a to je opravdu jen malý bonbónek z toho, co v tomto letním čísle najdete...Kdo ho má již doma, ví ;-)

V našem milém květinářství Flowers & Living jsem si koupila kytičku, která se jmenuje kalanchoe...pěstitelkám jistě velmi dobře známá pokojová rostlinka :-) Uchvátila mě její krásná něžná barva- kvítky jsou zelinkavo narůžovělé...opravdovsky něžné! Také mám teď ve vázičkách drobné kvítečky statice a gypsy- všechny v růžovo fialkových odstínech..působí tak romanticky a lehoučce. Nemohu se na ně vynadívat...opravdu krásně vypadají pěkně pohromadě v různých malých vázičkách, pro které mám slabost a když na nějakou překrásnou narazím, málokdy odolám :-)

Až do pondělí běží Giveaway o letní doplňky, tak se přidejte a zahrajte si jen tak pro radost!




















5 komentářů:

  1. Je Sandri,uz jsem chtela vypnout Pc a najednou na me zari odkaz na mem profilu na tvuji novy prispevek,jupiiii.No,ten prispevek jako by jsem psala ja,tyto kyticky si bezne kupuji v mem oblibenem kvetinarstvi,myslim ty hrnkove,mam jich nekolik a zrovinka me jedna opetovne kvete,mam ji na starem parapetu,resp.ze stareho dreva za drezem v kuchyni,no a Jeanne jsem poprve objevilapred vice nez dvema lety v kamennem obchudku Ma Maison a od te doby jsem na nem zavisla,nejenze jej objednavam previdelne,ale ihned jsem najednou skoupila vsechny starsi vydani a urcite si objednam predplatne.Krasne fotky,krasna nalada,krasne poteseni,preoste opet by jsem tve fotecky poznala mezi tisici,to jsi proste ty a basta,blazim.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Sandři,
    taky mám nejradši tuhle barvičku kalanchoe! Jen ji vždycky nevydržím pěstovat po odkvetu, vždycky se tak podivně vytáhne:-/. Moc se mi líbí ta druhá kvítka, ty by se mi taky hodila domů na deko! A časopis opravdu skvost, pěkně užívej, papa

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné a hlavně ty kytičky!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Sandři, jednoduše nemám slov! Nádhera!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥