Ještě chviličkuuu

úterý 18. září 2012

Taková hezké kytička nejenže rozveselí celou místnost, ale ještě aspoň na chviličku připomene teplé letní dny, které se pomalu přeměňují na ty podzimní...Na kuchyňské lince mám modrý plechový džbánek z Ikea, který ráda každý týden plním čerstvou kytičkou...Na fotkách je růžová kytička ze zahrádky mojí babičky...moc se mi líbí její kontrastující střed.

Růžová hezky ladí i s mými dalšími kuchyňskými pomocníky, jako je stojan na kuchyňské náčiní Mynte nebo salátový příbor z This & That za 49 Kč :-) Džbánek je krásný sám o sobě, ale ráda dávám svým věcem osobitý dotek, a tak jsem ho ještě dozdobila kouzelnou krajkou.

Od příště už pojedeme trochu podzimněji...mám pro Vás fotky nového magazínu a knihy Jeanne d´Arc Living, taky Vám ukážu svůj obývák, který ještě tolik neznáte a nezapomenu ani na první podzimní deko...tak tedy zase brzy!






13 komentářů:

  1. Je to moc krásné... Miluju tuthle barevnou kombinaci. Připomíná mi marshmallow bonbony. :) Strašně se mi líbí ta krajka na džbánku s kytičkou. Mohu se zeptat, jestli tam již byla, nebo jestli jsi ji na to přilepila, přivázala, nebo celkově jak je to řešené. Je to dokonalá inspirace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že je to isnpirativní :-) Džbánek je z Ikea- viz odkaz v článku. Originálně je bez krajky, ale chtěla jsem ho mít po svém, takže jsem kolem něj přivázala kraječku...tu mohu kdykoliv zase sundat a mít džbánek jednoduchý, nebo místo krajky dát saténovou stužku a udělat mašličku apod...s krajkami, provázky a mašličkami se dají ze všeho vyrobit strašně hezké osobité dekorace :-)

      Vymazat
  2. No to jsou nádherné barvy... jemné, pastelové, pravdě letní... ještě aspoň kousíček léta, než nás definitivně přemůže podzim... děkuji, hned je mi veseleji na duši! L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, přesně tak jsem to také cítila...:-) Dneska má být ještě 25 stupňů, tak to to byla ideální příležitost ještě zveřejnit poslední letnější fotky...;-)

      Vymazat
  3. Sandruško to je nádhera-dnes se tu nad tvým příspěvkem úplně rozplývám-miluji tyhle barvičky,modrý džbánek je úchvatný!!!A vše máš vždy tak krásně sladěno!Moc se těším na podzim v tvém podání!
    P.S.omlouvám se,že jsem nenapsala,ale malá měla 4dny skoro 40 horečky,tak písnu po obědě!
    Přeji ti krásný,dnes prý ještě slunečný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, doufám, že je ti už lépe...to vůbec nevadí, však na fler mrkni, až bude čas, to nikam neuteče ;-) Tyhle barvy v kuchyni kombinuji nejraději, jsou tak krásně veselé a dělají domov ohromně útulný ;-)

      Vymazat
  4. Krasny den Sandri,ano,proc si jeste neuzit babiho leta,kdyz je tak krasne a je to asi jiz posleni prilezitost,nadherne fotky,a moc krasne kyticky.
    Podzimu si uzijeme jeste dosti,ale je fakt,ze nektere letni dekorace jsem jiz uklidila a zakoupila nadherny podzimni venec,tedy pritel,bude take v prispevku.Dekuji za louceni s letem.Mimochodem,bilou tenci krajku mam take na dzbanu,ale bilem s patinou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už přecházím do té podzimní nálady...vlastně tu i nějaké ty podzimní dekorace už mám...což bude v některém z dalších příspěvků. Já koukala na ty úžasné chaloupky u tebe na blogu jen v rychlosti na mobilu, musím si to pak ještě projít ;-)

      Vymazat
  5. SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ fint :O) Klem Betina

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherný blog--úžasné :o) Martina

    OdpovědětVymazat
  7. Sandři, nádhera! Moc se mi líbí tvá modro-růžová kuchyňka, ty pastelové barvy jsou opravdu oku velmi lahodící a harmonické:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥