Nákupní mišmaš :-)

sobota 1. září 2012

Dnes, jako již tradičně, přináším trochu inspirace na nákupy z různých obchodů, které jsem za poslední dobu navštívila.

Orsay- doporučuji obhlédnout novou pastelovou kolekci...krása, až oči přecházejí :-) Starorůžové šálečky, krémové šály se zlatými nitkami, kožené rukavičky s mašličkou, béžové skládané a pastelově tyrkysové sukýnky, růžové světříčky a smetanové romantické kabátky...Já jsem si mezi tou krásou vybrala šálky, protože mám pro ně slabost a chtě nechtě jsem si vědoma, že již brzy budou kolem krku potřeba :-)

Almi dekor- nákup v tomto obchodě je opravdovým zážitkem...V nejvyšším patře obchodního domu Palladium se nachází několika pokojový obchod Almi dekor, kde můžete přecházet mezi jednotlivými show rooms, inspirovat se dekorováním, posedět si na luxusních kožených křeslech, vzít si do ruky překrásné broušené karafy a dívat se do obkládaných zrcadel, v nichž Váš odraz ještě více zkrásní! :-) Nákup Vám zabalí do kvalitního celofánu, přidají čokoládičku, magazín a vše uloží do tašky s logem tohoto šarmantního obchodu...Připadáte si zde opravdu hýčkáni a opatrováni od prvního vstupu.Co zde mám opravdu hodně ráda jsou fotorámečky a tentokráte jsem jeden utržila- má úchvatené detaily a je závěsný i k postavení...v jednom z dalších příspěvků se s ním na mém blogu opět setkáte ;-)

Ikea- netřeba dlouze rozebírat ;-) Zde jsem si koupila skleněné lahvičky na šampóny a sprchové gely, krásně vypadají i na okně s květinami. Jsem asi trochu blázen, ale prostě se mi nelíbí na otevřeném místě v koupelně různě barevné lahvičky s příšernými potisky...mám ráda jednoduchost a čistotu. Proto byly tyto lahvičky skvělým novým doplňkem, který z koupelnového koutku zase udělá o něco hezčí místo :-) Chtěla bych si na ně časem udělat z fólie vintage potisky a mít tak na první pohled jasno, co se kde skrývá...Jinak krásná balení kosmetiky samozřejmě nechávám v původních obalech.

Comptoir de Famille / Interiér de l´Art-  Zcela okouzlující obchod ve venkovském francouzském stylu, jehož skvělou předností je navíc i kavárnička (o tom snad zase někdy příště). Momentálně zde probíhají slevy, a to jak v kamenném obchodě, tak na eshopu- určitě si nenechte ujít! ;-) Najdete zde především přenádherný nábytek, textilie, porcelán a další krásné doplňky, které Vašemu domovu dodají skutečný francouzský nádech. Navíc je zde nesmírně milá obsluha a můžete nerušeně přecházet do různých místností, kde v dokonalém aranžování najdete spoustu inspirace. Mou nejoblíbenější místností je zadní ložnice :-)

Marks & Spencer- zamilovala jsem si cestovní kolekci do kufru či kabelky. Nosím si při sobě perfektní pomocníky, jako jsou mini zubní nit, balzám na rty, krém na ruce, ubrousky pro odstraňování skvrn z oblečení, vhlčené obrousky, antibakteriální gel, antibakterální kapesníčky a mentolový osvěžovač dechu- výborně chutná ;-) Také zde, jak víte, ráda nakupuji ráda potraviny a mimo svých stálých oblíbenců často zkouším nové příchutě a produkty, které jsem ještě neochutnala...






















18 komentářů:

  1. Sandří ty prostě umíš nakupovat-o tom žádná:-)!!!U mě vede rámeček-je doslova a do písmene dokonalý!!!Krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
  2. Je,ma oblibena rubrika,nakupy.Ramecek je pekny,jen ja uz jich mam tolik,ze je jeste ze stehovani nemam ani vybalene vsechny,me jsi inspirovala salkama,jsem na ne ulitla a i kdyz si je ve fofru s dvojcaty kolikrat nestiham vzit,tak vzdy musim nejakou novou mit.Take mrknu na doporuceny e shop,to neodolam a s kosmetikou jsem na tom stejne,normalni pripravky davam do supliku a vystavene mam jen stylove francouzske znacky,vsak ty urcite vis jake a hlavne mene je vice,takze zas moc toho tam nemam.Jak popisujes ty obchudky,tak az pojedem zas do Paladia,tak se tam urcite stavim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do Almi dekor určitě zajdi, je to fakt jedinečný obchod a je neskutečně velký :-) A šálky z Orsay jsou opravdu krásné, já si pořád nemohla vybrat, tak jsem nakonec vzala obě :-)

      Vymazat
  3. Sandři, krásný nákup a krásné fotočky :-) Moc se mi líbí ty šálečky, musím do Orsay nakouknout...
    Krásný den, Alča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc doporučuju, mají i krásné nové kabelky a další doplňky, všechno spolu samozřejmě dokonale ladí...jen mít naducanou peněženku! ;-)

      Vymazat
  4. Milá Sandro, těší nás , že se Vám u nás v Interier del art líbilo a děkujeme za milou pozornost z krásného obchůdku od Vás. Brzy nashledanou
    K a Z

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také doufám, že se ještě potkáme, minule jsem neměla bohužel příliš času! Jsem ráda, že se Vám dáreček pro radost líbil a děkuji za milý komentář! ♥♥♥

      Vymazat
  5. Ahoj Sany...perfektní nákupy. Zrovna dnes jsme plánovali s manželem nákupy ve Spenceru - potraviny a různé vychytávky z tohoto obchodu máme moc rádi. Měj se fajn, pa Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to si jistě pochutnáte, pokud objevíte něco excelentního, určitě mi napiš tip a já si taky zajdu nakoupit a ráda ochutnám ;-)

      Vymazat
  6. To jsou zase krásné radosti! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc krásné fotky :) Ale jinak je to tady pro mě semeniště hříchu a pokušení, viz moje hodinová uslintaná návštěva na stránkách Comptoir de Famille / Interiér de l´Art, uáááá. :)) ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty tam mají věci, že? :-))) Já taky pořád nakukuju a mám v merku dvě věcičky, které by se mi tuze hodily (ehm ;-)...tak snad se tam dostanu osobně ještě když běží slevy, protože přes eshop to je jen poloviční krása!

      Vymazat
  8. Sandři, teda kochám se kochám! Moc se mi líbí tahle tvoje nakupovací rubrika:-). Sama nevím, co bych brala dřív, ale asi rámeček, ten je naprosto dokonalý!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že se líbí a děkuju za milý komentář, moc potěšil ;-) ♥

      Vymazat
  9. Rámeček z Almi decor za takovou cenu? :O Já tam pořád koukám a samé dražší.... musím koukat líp :D Je krásnýýýý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, no faaakt :-) Je tam pár pokladů za únosnou cenu, jen člověk musí dobře zkoumat ;-) Já vždycky procházím všechny ty luxusní pokoje a pečlivě koukám na dekorace a přeju si najít něco do tří stovek :-D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥