Sladké pohledy...

sobota 8. září 2012

V mojí oblíbené kavárničce Choco Café U Červené židle jsem si před časem pořídila překrásné vintage pohledy. Schovávala jsem si je v krabičce a rozhodla jsem se je tentorkáte ukázat :-) Mají zde opravdu úžasný výběr pohlednic, a to jak ke koupi, tak na stěnách v nejrůznějších rámečcích. Někdy se tam vypravím udělat reportáž nejen o vynikajících horkých čokoládách, dobrotách, ale také právě o zařízení této útulné kavárničky...a teď už zpět k dnešním fotografiím.

Broušenou vázičku od babičky již znáte. Tentokráte jsem ji navíc dozdobila skleněnými svícnovými ověsy a myslím, že jí to dodalo jemný a originální šmrnc :-) Nově jsem si pořídila také třpytivé náušnice z C&A, které mají pudrovou starorůžovou barvu...jsou momentálně moje nejoblíbenější a hodí se prakticky k jakémukoliv oblečení. Organický balzám jsem Vám již také v minulosti představila a opravdu si jej nemohu vynachválit. Příště ho vyzkouším v třešňovo-vanilkové verzi, která je také k sehnání.

Přeji Vám krásný víkend a brzy jsem tu opět s něžným pohlazením pro Vaše oči i duši...
















9 komentářů:

  1. Krasny podvecer Sandri,opet nadherne fotecky,ovesy jsou skvely napad na vazicku a naprosto me uchvatily nausnice,miluji tu pudrovku a barva ruzicek je take dokonala,pohledy jsou presne tvuj styl,ja by jsem je mela asi take jen schovane,protoze na vystavku to neni pro mne uplne ono,ale je pekne se na ne divat,brzy ke me jukni,bude soutez.

    OdpovědětVymazat
  2. Tvé články, a hlavně fotografie, jsou skutečně opravdovým pohlazením :)!

    Pěkný den, Oliva
    http://modedeboulangerie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Sandri, ja už ani neviem čo ti na to povedať :) Je to proste božské! Máš neuveriteľne dobrý vkus a zmysel pre kombináciu farieb či dekorácií. Tá vázička je úžasná, už teraz sa teším na ďalšie príspevky... prajem krásny večer!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné naušnice.. Zrovna se probírám tvým blogem a spřádám plány na halloweenskou párty, doufám, že letos zase budou nějaké pěkné tipy? :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Andílkové pohledy mám moc ráda...ty náušnice jsou moc krásné...přeji hezký zbytek víkendu...Magda

    OdpovědětVymazat
  6. Pohledy jsou tedy prvotřídní a ty náušničky jsou úchvatné!!!Moc se mi líbí nápad ověsit vázičku cingrlátky,to je asi taková vázička jako jsem já ulovila mé dvě barevné:-)Krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
  7. Naprosto nádherné! Ty naušnice jsou luxusní! Vázičce svícnové ověsy moc sluší;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Milá moja,
    tvoj blog je potešením pre moju dušu...si jemné stvorenie Sandra a tak vyzerá i tvoj byt. Nežné farby, krásne doplnky -radosť pozrieť sa a kochať sa tvojimi fotkami. Ďakujem ti.
    "Toľko času strávime pri rozprávkach a príbehoch o očarujúcich miestach.A
    predsa každého z nás miluje a chráni bytosť z iného kráľovstva.Nie je to len
    "kde bolo,tam bolo".Je to podstata večnosti. "
    Užívaj si krásne - ešte letné dni Sandri
    Marta♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥