Věci...neobyčejné věci...

čtvrtek 8. listopadu 2012

Dnes bych se s vámi ráda podělila o své nejnovější nákupy. V eshopu La Maison de Lavande jsem měla již delší dobu vyhlídnutý překrásný a praktický džbán. Také jsem si zamilovala lahvičku se silného skla a s rytým nápisem, která krásně vypadá jako vázička, ale i jako samostatná dekorace. Samozřejmě mi neuniklo ani 9. vydání magazínu Jeanne d ´Arc Living. Nyní je již skladem opět nové číslo, ale i tak se s vámi chci podělit o několik náhledů z tohoto vydání báječného časopisu, který mě nepřestává udivovat a nabíjet spoustou inspirace! K mé velké radosti jsem navíc k objednávce nad 1000 Kč od Vladěnky obdržela také vintage dózu se stylovým potiskem- už se pyšní v mém obýváku ;-)

Již tradičně jsem také neodolala několika kouskům z Flowers & Living. V zimě opravdu hodně piji čaj, a tak jsem se letos zamilovala do vroubkovaných jumbo hrnků v odstínu čistě bílé a dusty violet. Naprosto jedinečné jsou také utěrky v Shabby Chic stylu, které jsou do mojí kuchyně jako stvořené. Jsem vášnivou milovnicí viktoriánského stylu, a proto především utěrka s medailonkem dámy, byla pro mě skvělým pokladem. Také jsem si odsud odnesla již dlouho vytouženou skleněnou dózu na sýr s kravičkou. Když přijde návštěva, stačí dózu odklopit a můžete sýr servírovat rychle, ale přitom stylově.

Mým nejnovějším úlovkem z Aukra jsou přenádherné starožitné podtácky se zdobným okrajem. Dají se využít i jako podložky pod čajové svíčky. Nejvíce mě potěšilo, že byly zachovány i s přenosným stojánkem. Set má přirozenou patinu, která mu dodává jedinečnost a kouzlo. Navíc se mi poštěstilo vyhrát podtácky i se stojánkem jen za 99 Kč...Není nad osudový kup! ;-)


























26 komentářů:

  1. Sandri, starožitné podtácky sú fantastický nákup.Vyzerajú úžasne. Andrea

    OdpovědětVymazat
  2. ach jaj..moje srdce opat zapistalo nad tolkou nadherou :) dakujem,Sandruska za podivanou ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, jsem ráda, že jsi se zastavila pokochat, já k tobě taky zase musím, mňaaam!

      Vymazat
  3. Malá Sandro,
    vždycky jsem překvapená jak věci od Jeanne d´Arc Living vypadají u každého jinak. V každém domově si získají vlastní nádech a nostalgii.
    Krásně jsi je nafotila!Ty utěrky jsou nádherné!!!
    přeji krsáný den Vlaďka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vladí, to máš pravdu!!! Jeanne má v tomto opravdu zvlášní specifický charakter- dokáže se dokonale přizpůsobit majiteli a jeho interiéru ;-)

      Vymazat
  4. Krása, utěrky bomba. Krásný den Margita

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sandri,
    jsem rada,ze mame hodne spolecneho,protoze jak vis,dzban mam jiz dlouho a vazicku taktez,ale take se me nejvice libi stare podtacky s patinou,ty nemaji chybu,stejne puvodni sare vecicky maji nejkrasnejsi kouzlo.Aktualni cislo magazinu mam jiz na ceste,tak se zitra budu kochat jiz vanocni atmoskou,moc se tesim a opet ti dekuji za krasne fotky ve tvem nenapodobitelnem podani.
    Vykukuje slunicko,tak preji krasny den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kači, je to tak! Džbáneček jsem chtěla dlouho, ale jak jsem ho ještě viděla na fotkách u tebe, tak mě to ještě více utkvělo v hlavě! :-D I lahvička je překrásná! Vůbec všechno od Jeanne je pro mě snové!

      Vymazat
  6. Krásné kousky ... tak se kochám ... dózička na sýry je parádní, jumbo hrnky mám také moc ráda, zkrátka vše je eňo ňůňo!
    Prima den, Maru

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,
    ty vždy tak krásně naaranžuješ a vyfotíš... vždy mně dokážeš překvapit! :)
    Světla

    OdpovědětVymazat
  8. Krasne si to nafotila, fakt. Samozrejme, ze aj vecciky su super prijemne na pohlad.
    Tina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tino, děkuji za pochvalu, jsem ráda, že se věci líbí ;-)

      Vymazat
  9. Jejkute, tak to je ovšem těžká paráda, todleto!!! Sandri, tyhle nákupy se Ti tedy vyvedly, tleskám! Nádherné kousky, vybrané s obrovským citem a vkusem. A ještě lépe zkombinované!!! No prostě zase paráda, co lahodí oku i srdci. Krásný večer! L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, tys to tak hezky napsala, že jsem se musela usmívat :-))) Děkuju moc za krásný komentář!

      Vymazat
  10. Sandri, Ty máš tak nádherný vkus! Vždy sa u Teba neviem vynadívať na všetky krásne vecičky, ktoré si vieš vybrať. Úplne som sa zamilovala do tých jumbo šálok, a idem ich hneď okuknúť, veľmi by sa mi hodili do mojej kuchyne :) Ďakujem za inšpiráciu!

    xx Ivana
    Macarons and Pearls

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo, děkuji za milý komentář, který pohladil :-) Šálky jsou nejen krásné, ale dají se taky skvěle kombinovat ;-)

      Vymazat
  11. Sandri, u teba je predsa všetko neobyčajné :) Už som ti to povedala veľakrát, ale ak teda na tom trváš, ja to zopakujem: milujem tvoj štýl, máš neskutočný vkus pre detaily a kombinovanie farieb :))) Tak a je to vonku -opäť :))) Podtácky sú geniálne... a po nich ma najviac dostali utierky, proste krása! Prajem krásny večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšooo, chvály přece není nikdy dost, haha ;-D Děkuji ti za podporu a vůbec za všechny krásný komentáře! Jako bloggerka taky dobře víš, že každý ohlas je důležitý ;-) xox

      Vymazat
  12. Sandri chyba bola v nastavení,už je to v poriadku. Tak ešte raz, nové vecičky sú krásne, špeciálne podtácky bol naozaj super nákup. A ešte utierky, a vlastne všetko :-)ľuba

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že už je to ok ;-) Tak ještě jednou vítej a určitě brzy zaskočím!

      Vymazat
  13. Milá moja,podtácky nemajú chybu ! Ale i jumbo hrnčeky,džbán, fľaštička a vintage dóza - všetko úžasné vecičky, ktoré by urobili radosť i mne. Teším sa a prežívam radosť z krásnych vecí spolu s tebou !!!
    Marta♥
    "Radosť nás môže viesť do jasnejšieho dňa ako anjelské krídla, kde sa väčšmi
    smejeme ako plačeme, a dávame viac, ako by sme si niekedy pýtali."

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, děkuji...opět nádherný komentář plný krásné energie, kterou umíš vysílat na dálku jako málokdo!

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥