❆ Adventní dekorování ❆

sobota 1. prosince 2012

Moje milé,

za poslední dny jsem měla tolik práce, že jsem bohužel blog zanedbávala, ačkoliv mám pro vás spousty fotek z předadventního dekorování. Dnes je většina obrázků z obýváku. Konečně jsem si udělala čas na vánoční výzdobu nového akvária. Naplnila jsem ho sušeným mechem, vločkovými konfetkami, žaludy, šiškami, skleněnými houbami s patinou a ptáčkem na skřipci. Vedlě něj jsem postavila džánek Jeanne d´Arc Living, na který jsem udělala mašličku z krajky a nastříhala do něj voňavé větvičky.

Na stolek vedle pohovky jsem umístila nový přenádherný etážér (více podrobností z nejnovějších nákupů zase příště). Chtěla jsem, aby vynikla jeho krása, a tak jsem ho jen něžně dozdobila stříbrným peličkovým řetězem, bílou mléčenkou z 19. století, bílými dýněmi a skleněnými svícínky. Všimněte si detailu talíře na jedné z fotek...

Z kytiček mě nyní v obýváku těší rozkvetlé hyacinty a gardenie, která už má poupátka. Až vykvetou, budou mít bílou barvu. I do kuchyně jsem si dala jehličí a zavěsila na něj nádherné české skleněné ozdoby- detaily také uvidíte na fotkách.

Příště pro vás mám nákupy, fotky z kuchyně, vánoční okna, adventní svícen a Vánoce s růžovým nádechem...nápadů a inspirace mám spoustu, tak doufám, že si mi podaří teď vkládat o něco častěji, aby fotky byly co nejvíce aktuální! :-)

Zítra Vám přeji nádhernou 1. adventní neděli a pohodovou atmosféru při první zapálené svíčce na vašem věnečku!























17 komentářů:

  1. Sandruško děkuji za překrásné pohlazení bolavé dušičky,hned j emi aspoň o trošičku lépe!Ty svícínky jsou nádherné a ta barva hyacintů-krása!!!Moc se těším na tvůj "růžový příspěvek",mám růžovou moc ráda!
    I tobě krásnou první adventní neděli ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miško, doufám, že vše bude brzy dobré- mám pro tebe alespoň dvě dobré zprávy- růžové Vánoce se ti určitě budou moc líbit, s fotkama jsem se fakt mazlila ;-) A ještě lepší zpráva- svícínky, co se ti líbily by měly být příští týden skladem, tak dám pak určitě vědět!!! ;-)

      Vymazat
    2. Moc děkuji!!!!Také si ted s fotečkami trochu hraji :-)Je to hezké odreagování...

      Vymazat
  2. Milá Sandra, etažér je naozaj nádherný ako aj detaily zvyšných tvojich fotiek. Veľmi sa mi páči i vtáčik a hyacinty.Ani by už nemuseli rozkvitnúť do biela. Ružová im ohromne pristane.
    Ďakujem za želanie pohody, tiež ti prajem peknú adventnú nedeľu.
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, děkuji...ty hyacinty měly být fialové, ale je to tak jemňounce fialová, že je spíš už růžová :-D Někdy se mi teď špatně fotí kvůli nedostatku venkovního světla, ale aspoň to má takovou tu útulnou atmosféru ;-) Jsem moc ráda, že se ti fotky líbí!

      Vymazat
  3. Sandri,opet mame neco spolecneho,i ja letos krom stribrne patiny a bile vpustila do naseho jiz vanocne ladeneho domu trochu vintage pudrove barvicky,hned rano te adventni prispevek privita,moc se me libi barva tvych hyacintu,ja mam podobnou a predstav si co me nejvic dostalo,to by jsi neuhodla...obycejne samotne vetvicky jehlici ve dzbanu,byla jsem strasne prekvapena,jak jim to v nem slusi a urcite jsem si timto vzala inspiraci,nekdy neni treba moc ozdob a nekdy je fajn se trochu vyradit.Take stribrne vaze vetevky moc slusi a etazer je prenadherny sam o sobe,preji ti krasny a pohodovy prvni adventni vikend a zitra si uzij nedeli nekde na trzich nebo tak nejak vanocne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kači, díky :-) Mám ráda větvičky zdobené i jednoduché, ale v džbánu jsou nejhezčí opravdu jen tak samotné. Zítra se jdu podívat na Staromák na vánoční strom, který dnes rozsvítili. Už se tuze těším na svařák a na kaštany :-) Taky hezky užívej!

      Vymazat
  4. Sandři, máš moc krásné fotky a nádherný blog ..........Marki

    OdpovědětVymazat
  5. Sandri, ešte jedna otázka:
    Pracuješ v Flowers and Living v Prahe 7, ulica Milady Horákové
    alebo Dejvická ulica, Praha 6 ?

    Ak môžeš, napíš mi to, ďakujem
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, jsem vedoucí obou poboček- Letné i Dejvické. Ale na prodejně se se mnou přímo spíše nesetkáš, pracuji především z domu. Na prodejny chodím nejčastěji v pondělí a úterý dopoledne :-) Kdybys něco potřebovala, určitě dej vědět! ;-)

      Vymazat
  6. Ahoj Sandro,
    Děkuji za nádech inspirace!! To akvárko je moc pěkné, to jsi mi dala moc dobrý tip - děkuju :-)
    A ty malé ozdobičky v podobě domečků jsou mooc milé.
    U nás máme na schodišti a ve všech tmavých koutech žlutá a bílá světýlka, spoustu květin-vánočních hvězd- a chvojí, na které jsem pověsila včera upečené perníčky. Někdo je ale pořád chodí ujídat.
    Mou velikou chloubou je ale malý andělíček-ozdobička-,kteou jsem ulovila na vánočních trzích jednoho obchodního domu v Praze.
    Hézký advent!
    S pozdravem,
    Světla

    OdpovědětVymazat
  7. Nádhera. Ty houby jsou překrásné. Moc pěkná výzdoba :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný Advent, Sandři! Z fotek dýchá milé pohlazení, vše je útulné a sladěné... Etažér je tak krásný - já neodolala poschoďovému... Maru

    OdpovědětVymazat
  9. Sandři kouzelná shabby inspirace, nejvíc se mi líbí skleník a houbička, mmm! Krásnou adventní neděli a mnoho pozdravů.

    OdpovědětVymazat
  10. Sandri ďakujem
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
  11. Sandři, to je nádhera, miluji hyacynty, voní až ke mě, krásně nazdobeno, moc se mi to líbí:))))měj se krásně.Romča

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥