Ze zimních nákupů...

čtvrtek 24. ledna 2013

V průběhu posledních dvou měsíců jsem si udělala velkou radost několika krásnými doplňky, které se u mě doma ihned zabydlely, ale protože jsem Vám je nestihla ještě všechny postupně nafotit, tak je uvidíte pěkně pohromadě na fotkách níže...

Nakupovala jsem především ve slevě, o něco si zase doplnila vánoční kolekci a něčím jsem si zpříjemnila zimní dekorování...Snad se Vám moje poklady budou zamlouvat a třeba Vás budou inspirovat i k nějakým novým kouskům pro Vaše bydlení! :-)


Nové dekorace v obýváku...

Tác Madam Stoltz i lucernička s antik růžovou patinou jsou z Bella Rose.

Nádherné bílé antik svícny Ib Laursen jsou také z Bella Rose- větší 17 cm, menší 13 cm.
Mýdlo Jeanne d´Arc Living mám sice již delší dobu, ale myslím, že opět, opět a opět stojí za znku...je prostě nádherné! Prodává ho Vladěnka v obchůdku La Maison de Lavande.

Svícník z květinářství Flowers & Living...jeden mám v kuchyni a tento visí v obýváku...
Na háček jsem připevnila krajkovou stužku, která dodá na lehké romantice...svícník patří mezi jedny z mých nejoblíbenějších pokojových květin...krásné doplňuje klasický Nordic style.

Pudrové starorůžové barvy se nemohu nabažit. Myslím, že v kombinaci se šedou nepůsobí přespříliš sladce, díky čemuž vyrovnává ženskost u mužnost v interiérovém designu.

Dokonalý detail plechového podnosu Madam Stoltz.

Nejnovější dekorace z obchodu Flowers & Living a Bella Rose.

Taštičky a červené sirky Green Gate byly milým dárkem k nákupu- určitě je nějak využiji při tvoření, čekám na ten správný nápad! ;-)

Velké povánoční slevy mi vždycky dovolí si pořídit překrásné nové vánoční ozdoby, ze kterých se mohu těšit zase za rok...Stříbrné patinované ozdoby s vločkami od Ib Laursen a puntikaté zvonečky od Green Gate byly jedněmi z mých slevových úlovků.

Nádherné vánoční ozdoby ve viktoriánském stylu jsem si pořídila u nás v obchůdku Flowers & Living- jsou jednoznačně jedny z mých nejoblíbenějších! Stejně tak si mě získal pytlíček starorůžových mini ozdůbek Ib Laursen a bílé mochomůrky na křipci. Taky samozřejmě nemůže chybět nejnovější číslo Jeanne d´Arc Living.

Svícínek ve tvaru květu- když jsem ho přinesla domů a viděla, jak báječně tady vypadá, tak jsem se rozhodla, že si budu muset pořídit ještě jeden do páru :-)

Jedna z nejkrásnějších misek, které jsem kdy viděla- také od Ib Laursen. Dekor ve vnitřní části je nádherný, stejně tak jemná krémová barva...misku využívám nejčastěji na podávání oříšků, ale krásná by byla i na odkládání šperků...

Viktoriánské ozdoby nemají v mých očích chybu- miluji kombinaci vintage obrázků, střapatého stříbrného řetězu a patinovaných baněk a korálků.

Plechové dózy Ib Laursen mě opravdu baví...původně jsem je chtěla do kuchyně, ale nakonec jsem si s nimi rozveselila obývák :-)

Nejmilejší květináče od Green Gate- stříbřená patina je asi můj nejoblíbenější prvek ve French-Nordic designu vůbec, a proto mi nevadí do luxusnějších kousků investovat...mohla bych ji mít téměř všude! :-)

Ráda kombinuji střídmou skandinávskou eleganci s veselejšími prvky, které domov dělají příjemným a zábavným místem.

Stříbrní ptáčci z Flowers & Living budou na mém vánočním stromečku překrásní...už teď se těším! :-)

A pro elegantní prostírání jsem si pořídila patinované stojánky na jmenovky, nebo milý vzkaz...miluji tyto originální drobnosti!

Něžné a ručně vyrobené kvítky s jemným třpytem jsou, jak jinak, z Jeanne d´Arc Living. Na jemném drátku jsou starorůžové perličky...jsem do nich zamilovaná! :-)

12 komentářů:

  1. Ahoj Sandri, pekne si si nakúpila. A máš postarané o budúce Vianoce. Všetko, čo si si kúpila je veľmi krásne.
    m.

    OdpovědětVymazat
  2. Sandri,opet vse tvuj jiz znamy styl,skoda,ze jen do casopisu prispivas,tve fotky a ulovky by vydaly na tvuj vlastni a zaplnily by ho cely ,ci katalog nebo kalendar,nemas v tomto konkurenci,slevam v Bella jsem jak jinak take neodolala a magazin taktez u mne nechybi,Stale jsem nadsena z tvych jiz predstavenych kvetu Jeanne,jakozto ze vseho zbozi teto znacky,koneckoncu pudrove mydelko u mne take uraduje a nadchnuly me drzacky na jmenovky,take miluji takoveto ne uplne standartni doplnky,protoze priznejme si,moc casto neni prilezitosti a casu si krasne a stylove prostrit stul a pozvat pribuzne.

    OdpovědětVymazat
  3. Sandri, krásne úlovky máš a môžeš sa znova tešiť na budúce Vianoce s novými ozdôbkami. Krásne fotky. Andrea

    OdpovědětVymazat
  4. Sandri,to jsou tááááááááááák nádherné věci,sama bych je brala téměř všechny:-D...to u nás jsou nákupy trošku jiného rázu...léky,léky a zase léky:-(...měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sandro! :-)
    Chodím na druhý stupeň základní školy, takže samozřejmně - jsem na počítači. A samozřejmně - jsem s kamarádkou.
    Když jsme si spolu zapnuly počítač, kamarádka si asi myslela, že budeme hrát kry, ale já přece musím sem... :-D
    Když uviděla růžovou barvu na tvém blogu, prohlásila: "Ježišmárjá! To je zase náká ta tvoje vitač atmosféra!" a dělala, že usíná.
    Ke konci tvých fotek, ale i ona, věčná bodelářka, (teď momentálně na mne hází krutý pohled)říkala věci tipu: "Jé tohle je hezký!" a podobně...
    Sandro, něco, co není počítačová hra nebo hudba, se jí zalíbilo! :-D
    Věř mi, to je nemalý úspěch. :-)
    Světla

    OdpovědětVymazat
  6. Ten Jeanne d´Arc Living by neměl být na Tvé komodě, ale Tvoje fotky v něm! Nádhera, ty DIY kytičky mě okouzlily. Nenapravitelná romantička Sandři, áách:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Sandro, všechny nákupy se Ti povedly. Ta miska IB Laursen je vážně nádherná. Po té se nejspíš podívám i já.
    Hezký večer
    Jana

    OdpovědětVymazat
  8. To je krása Sandruško-pořád říkám,že ty prostě umíš nakupovat!!!!!!Mě nejvíc zaujal ten svícen jako růžička-to je krása!!!Kde jsi ho pořídila prosím?
    Přeji ti krásný nadcházející víkend ♥

    OdpovědětVymazat
  9. No téda, Sandri, to je spousta překrásný věcí! Nutno uznat, že jsi nakupovala moc šikovně ;o) a moc krásně jsi to pak všechno rozmístila a dodekorovala! Máš úžasný cit pro kompozici a barvy!!! Hezký večer, L.

    OdpovědětVymazat
  10. Srdce mi plesá nejvíce nad mýdlem s krásnou ženou a taky ty viktoriánské ozdoby jsou nádherné! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. More beautiful things! So feminine and elegant, and I love the contrast of shiny metal and soft lace.

    OdpovědětVymazat
  12. Sandy that soap is soo pretty !
    Jean De' Arc has so many beautiful things don't they.
    Your Christmas tree will look as pretty as a picture with all of those new decorations that you have bought. I thought of you the other day when a store that I shop at was selling all of their Jean De' Arc Christmas decorations for half price. I have so many decorations it is ridiculous so I restrained myself. By the looks of your new treasures you would have bought everything in sight ! lol Isn't it so fun to have a really fun shop xo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥