Změna je život

pátek 25. ledna 2013

Moje milé čtenářky,

na blogu v tuto chvíli provádím výraznější změny, a proto, prosím o Vaši trpělivost ohledně vzhledu webu. Budu těšit na Vaše průběžné názory a přání, co a jak by se Vám zde líbilo :-)

Vaše Sandra

7 komentářů:

  1. Ahojky Sandrusko pisu na rychlo z telefonu,zrovinka nedavno jsme se s Miskou bavily ze by jsme u tebe zmenu uvitaly a ted si rikame ze jsme ti i pruvovaly :-)))Jsem hrozne moc rada a strasne moc se tesim !!!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Jéééé to se těšíííím <3 Nat

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sandro!
    ktuální vzhled blogu je moc pěkný, náhodou jsem viděla i tvůj první pokus o změnu-ten s větší krajkou po bocích a špendlíky se srdíčky v krajce, tahle se mi líbí víc.
    Světla

    OdpovědětVymazat
  4. Sandri,zmena je dobra,ale ja ti nevim,ty jsi takova moje stalice a me ten ptacek k tobe uz tak patri,ze ja ti nevim,jsou blogy,co meni treba uvodni fotky casteji,tak na to uz jsem zvykla,ale jsem tedy moc zvedava,co nam noveho prineses a tento podklad vypada uzasne jemne a pritom nenarusuje fotecky ci text.

    OdpovědětVymazat
  5. Také mě tento vzhled k tobě sedí :)Tak ale necháme se překvapit ;)přeji aby se změna vyvedla ;) Pěkný den Lenka

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky Sandro!
    Koukám na tvůj blog průběžně a zaznamenávám změny.
    Nový výchoí obrázek e povedený, ale já jsem konsternovaná ptáčky. Vybrala si ale hezké fotečky... :-)
    Těším se na nový příspěvek!
    Světla

    OdpovědětVymazat
  7. Sandra ja si tiež myslím, že "ptáček" je taký tvoj malý symbol a troška mi chýba. Ja sledujem tvoj blog asi 4 mesiace a tak som si nejak na tvoj dizajn zvykla. Ale veľmi sa mi páči aj tento noví a mám pocit akoby vyjadroval dozretie určitej časti tvojej osobnosti. Je to všetko len na tebe ako to cítiš ty. Teším sa aj nadalej tvojim príspevkom... zatiaľ ma milo nabíjajú energiou. Pekný deň Lenka.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥