Pohoda v kuchyni...:-)

čtvrtek 8. srpna 2013

Moje kuchyň by se dala rozložit do tří částí- koutek s pracovním stolem, jídelní stůl a kuchyňská linka. Na všech těchto místech nesmírně ráda trávím svůj čas, ať už při práci, setkání s přáteli, nebo vaření. Zbožňuji svou pohodu v kuchyni, když jídlo provoní celou místnost a já si při čekání, až se v troubě dopeče něco dobrého, užívám milovaný Jeanne d´Arc Living při sladkém cappuccinu a pohodové hudbě.

Jednou z nejmilejších věcí v kuchyni je můj olivový stromek. Zatím se mu daří náramně, ale bohužel se mi podařilo při malé domácí nehodě poškodit dvě větvičky, které jsem musela odstřihnout...a zrovna mi na nich už rostly malé olivečky. Jaká škoda! Tak snad příště. :-) Nově na stěně vedle psacího stolu také přibyly proutěné košíčky, ve kterých mám uložené látkové ubrousky a utěrky- vše je tak prakticky při ruce a navíc látky příjemně doplňují a oživují zbytek dekoru v místnosti.

Na posledních fotkách je náhled do sedmého čísla Jeanne d´Arc Living a kvůli malému zpoždění s uveřejněním tohoto příspěvku uvidíte fotky z nejnovějšího, osmého čísla, až zase příště...Letní čísla jsou mimořádně vydařená a četla jsem je doslova jedním dechem! :-)

























8 komentářů:

  1. Oh Sandy your blog always makes me smile when I visit. You and I would have such a great time together if we lived closer ! Oh the shopping trips we would have.....
    I adore your kitchen and that chicken looks delish. I have never cooked any recipes from the Jeanne De Arc books as of yet but I have plans too one day soon. I love your basket of pretty fabrics, they are very Cath Kidston.
    Sending you friendship and love a cross the miles xo

    OdpovědětVymazat
  2. nadhera,Sandruska :) u teba doma by som sa citila ozaj "ako doma" :) presne podla mojho gusta :) a pozeram,ze mame rovnaky fotoramik,ten co je na stuzke zaveseny ..ja ich mam dva v spalni ,ale tiez som do nich este nestihla dat fotecky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sandri,nádhera ,moc se mi vše líbí...kuchyňku máš krásnou a i malá ochutnávka z nového časopisu Jeanne je super...přeji ti pohodový víkend papa K.♥

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno je to zase moc krásné! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sandro, máš to ták nádherné! A když jsem uviděla kuřátko dozlatova upečené, začaly se mi sbíhat sliny, mňam!!! Krásný večer:)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné, všechno. Nejvíc ale polička v kuchyni. Můžu se zeptat odkud je? Díky ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. ještě jsem se zapomněla optat na olivu...jednu jsem si přivezla z dovolené a mám ji zatím venku na terase...máte zkušenost, jak ji pěstovat v interiéru...bojím se, že o ni přijdu ;-) mooc díky...krásný víkend

    OdpovědětVymazat
  8. Sandři jako v pohádce! A náhodou ta ulomená větvička posloužila b výborně při focení:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥