Pozdní léto s Jeanne d´Arc Living

sobota 24. srpna 2013

V dnešním příspěvku přináším opět malou ochutnávku z nádherného magazínu Jeanne d´Arc Living. Každým dnem na pulty dorazí nové zářijové číslo. To aktuální je plné nádherných fotografií s nádechem pozdního léta. Doufám, že vás fotografie naladí na příjemnou notu a užijete si je třeba u šálku dobré kávy...

Můj milovaný olivový stromeček :-)

Osmé vydání letošního roku je božské...jako vždy! :-)



















Bílá skříňka se síťkou v mé kuchyni je nezbytným kouskem mini nábytku pro všechny milovníky French- Nordic stylu. Mám v ní vystavené džbánečky, vázičky a mističky. Krásně ladí se zbytkem nádobí v polici, které se zde převážně skládá z bílého porcelánu, plechu a skla. Samotná police čeká na výměnu ihned, jakmile narazím na tu správnou kredenc! :-)




4 komentáře:

  1. Sandri,tak moc ráda se u tebe kochám tvými fotkami...je to jako pohádka...a taky bych ti chtěla moc popřát k tvému svátku všechno nejlepší,hodně zdraví,štěstí a lásky...měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
  2. Sandrus,
    no jo,nas milovany a tolik oblibeny magazin Jeanne,taky bych uz bez nejak nemohla fungovat a tve vecicky ve skrince jsou,jak jinak,vybirany nejen se vkusem,ale hlavne citem,moc krasne.Preji pekny posledni prazdninovy tyden.

    OdpovědětVymazat
  3. Sandruško, tento příspěvek je dokonalost! (Musím se ti přiznat... měla jsem teď svou první dovolenou v životě a jeden z večerů jsem strávila tím, že jsem prošla tvůj blog úúúplně od začátku až po nejnovější příspěvek :-D :-* ). Moc se mi u tebe líbí, tvůj styl psaní i to, jak z obyčejné věci vytvoříš neobyčejnou... Tento příspěvek je úžasný a jestli dovolíš, na jeho základě udělám asi i první "kšeft" Bella rose a koupím si ten skleněný box s krajkou a konečně objednám i časopis Jeanne d´Arc, protože fotky z tohoto čísla jsou prostě úchvatné :-) Měj se moc krásně, Simča :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥