H&M Home- Můj Top 10

čtvrtek 3. října 2013

Jupííííííííí!:-))) Konečně do Česka dorazila kolekce Home od H&M! V Galerii Myslbek na Příkopech v Praze můžete již od minulého měsíce vybírat některé z nádherných a originálních doplňků do vašich domovů. Bohužel, řada u nás není zdaleka tak obsáhlá jako v zahraničí, ale věřím, že pokud prodej bude úspěšný, sortiment se postupně rozšíří. Zatím se plánuje otevření další pobočky na Smíchově a showroomu na Václavském náměstí.

Vybrala jsem pro vás TOP 10 produktů (viz níže), které se mi z aktuální nabídky nejvíce líbí a po kterých toužím...nemohu se dočkat především povlaku na polštář- je jako strvořený do mé ložnice! :-) Pro H&M dekorace je typické spojení rustikálního, industriálního a venkovského stylu...a daří se jim to báječně, co říkáte? ;-) Pokud si budete chtít prohlédnout celou nabídku, můžete tak učinit přímo na stránkách H&M zde. Jistě tak nepřehlédnete velmi příznivé ceny, které jsou na stránkách uveny v Kč. Hurá na nákupy!


MŮJ TOP 10

10. Plechový svícínek s ouškem a vintage potiskem, 129 Kč.
9. Plechová dóza s vintage potiskem, 299 Kč.
8. Svíčka v mléčném skle s potiskem, hoří 20 hodin, 129 Kč.
7. Svíčka v keramickém hrníčku, hoří 15 hodin, 199 Kč.
6. Keramická dóza s víčkem a potiskem Harmony, 179 Kč.
5. Svíčka- několik barev a druhů vůní, hoří 30 hodin, 199 Kč.
4. Skleněná karafa s potiskem, 299 Kč.
3. Tyrkysová sovička- svícen, 249 Kč. 
2. Keramická talíř s potiskem příborů, 179 Kč. 
1. Volánkový povlak na polštář s inspirativním potiskem, 249 Kč. 







9 komentářů:

  1. milá sandro, chápu vaše nadšení...a když mně tento styl připadá jako výprodej předválečných půd a sklepů...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hahaha :-D Ano, to přesně mi říkala moje babička...on je to vlastně i účel a jak to tak bývá, "móda se stále vrací"! ;-)

      Vymazat
    2. :) kolik takových věcí skončilo před lety v kontejneru při rekonstrukci střechy...teprve následně jsem pochopila,proč do rána byla půl věcí pryč...je to móda prvoválečná a začátku dvacátých let...když věci byly nové,byly některé hezké, něco je vysloveně kýč...mám je zafixované zaprášené ve sklepě a na půdě...myslím,že tento schaby styl je odpověď na hospod. krizi...stará láhev od limonády se opráší, omotá se jutovým obyčejným provázkem a hned je vázička...váš blok čtu,je milý, dokážete z dobře nafocené a upravené maličkosti udělat událost...našla jsem vás přes marii antoinettu...zdraví magda vlášková

      Vymazat
  2. PS: bohužel nelze použít jiný účet než anonymní....magda vlášková-facebook

    OdpovědětVymazat
  3. Mila Sandro jsme na tom stejne :-) tvuj vyber top je naprosto neprekonatelny.Mohu jen potvrdit ze jijich veci jsou opravdu kvalitni tak nevahej.Mej se krasne Vladka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juuu, děkuji :-) Mám obzvláště radost, že se tobě výběr líbí ;-) Hned po výplatě se tam vrhnu! :-D

      Vymazat
  4. Krásný výběr, Sandři! Hned bych se šla podívat... teď můžu jen litovat, že jsem se přestěhovala do Brna a ne do Prahy :-)))... kéž by se home kolekce dostala i do jiných měst než jen do města hlavního :-( Přeji krásné podzimní dny (plné nákupů :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simčo, dobře si pamatuji dobu, kdy jsem nebydlela v Praze a jen tiše sledovala božské možnosti hlavního města...bohužel je to tak všude na světě, že v hlavním městě je větší výběr, ale H&M Home by si teoreticky do Brna cestičku mohl probojovat...musíme jen doufat, že českého zákazníka nabídka osloví a rozšíří se sortiment i pobočky! :-)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥