Vyhlášení giveaway

pondělí 17. února 2014

Moje milé,

je mi moc líto, že jsem se k blogu delší dobu nedostala, ale v mém životě se nyní děje spousta úžasných změn, které si vybraly téměř veškerý volný čas, který mám. Jednou z nejlepších novinek posledních týdnů je kompletně nová podlaha v mém bytě! Ach ano, sbohem, modrý koberče! :-) Bohužel, k nafocení podlahy jsem se ještě nedostala, ale do budoucna to znamená, že můj byt uvidíte i z větší prostorové vzdálenosti a ne pouze z pohledu makra. ;-)

Další velkou změnou je nový pracovní směr, který se rozvíjí přesně podle mých snů, ale zatím si detaily nechám pro sebe...Mohu prozradit jen to, že jsem naplno ponořená do interiérového designu a více do hloubky se také věnuji oblasti grafiky a copywritingu.

A nyní se konečně dostávám k vyhlášení vítězky poslední giveaway! Vzhledem k charakteru zboží bylo jasné, že účast bude omezenější (giveaway byla určena pouze k osobnímu odběru v Praze). Z tohoto důvodu jsme se s Tempo Allegro rozhodli, že vyhrávají všechny zúčastněné!

Hlavní vítězkou je Martina (m.svikova@centrum.cz), která byla vybrána při losovování šťastnou náhodou. :-) Ostatní výherkyně- stavte se do vinárny Tempo Allegro, zveme Vás zdarma na sklenku vynikajícího prosecca, jakožto poděkování za Vaši účast! :-) Více informací obdržíte v emailu.

Zatím můžete sledovat mé "mobilové" fotografie ze všedního života, výletů i interiérů na Instagramu. Slibuji, že se budu snažit se co nejdříve vrátit na blog s fotografiemi ze svého domova. Krásný začátek týdne!







17 komentářů:

  1. Ahoj Sandři :)
    Teďka jsem k tomuto příspěvku dopsala dlouhatánský komentář, klikna na "publikovat" a ono nic!! Sakra :(
    Vezmu to zkráceně, znovu :D Moc Ti přeji úspěchy v práci, třeba to jednou dotáhneš na vlastní firmu!! :) Na podlahu se těším, protože znám spoustu detailů z Tvého bytu, ale nemám je spojené dohromady, takže to bude skvělý článek.
    Krásně nafoceno, výherkyním přeji, aby si svou výhru užily :)
    Zdraví Tě,
    Světla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, milá Světlo! Moc ráda od tebe po delší době čtu milý komentář a jsem ráda, že odmlka tě neodradila! ;-) Děkuji za moooc přání, měj se krásně a brzy zase pa!

      Vymazat
  2. Congratulations to the winners, and what a pretty dish!

    OdpovědětVymazat
  3. Gratulujem výherkyni a tebe Sandri prajem veľa úspechov a spokojnosti v novom pracovnom zameraní:)
    m.

    OdpovědětVymazat
  4. Sandři Martince moc gratuluji a tobě děkuji za skleničku, vypiji ji (doufám) na tvé zdraví! Minulý týden jsem kolem vinárny šla - běžela, bohužel nebyl čas ani mrknout, natož ochutnat :o)
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, jee, to je náhoda! Věřím, že se ti ve vinárně bude líbit. Je v italském stylu a všechno tam chutná fakt výborně...člověk se prostě musí občas rozmazlovat! ;-) Budou se na tebe v Tempo Allegro moc těšit!

      Vymazat
  5. Sandruško, chybíš mi!!! :-) Já tady pořád nakukovala, co je nového, sledovala alespoň Instagram a we heart it a pořád očekávala nějaký z tvých krásných příspěvků :-) Moc se tedy těším na tvé změny a je skvělé, že se ti tak daří! Měj se moc hezky a ať se i nadále vše vyvíjí dle tvých představ :-) Simča.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, už mi bloggování i vy všechny taky chyběly...věřím, že s příchodem jara zase nebudu vědět, co fotit dřív! ;-) Moc děkuju za krásný koment! Paaaa :-*

      Vymazat
  6. Ahoj Sany...
    Velmi děkuji za krásnou výhru, jsem potěšena!!!
    Pa pa Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám velkou radost, věřím, že ti bude všechno chutnat a že se ti ve vinárně bude líbit! :-)

      Vymazat
  7. Sandruško, mám velkou radost z tvého nového pracovního místa. Doufám, že konečně někdo objevil a ocenil tvůj talent! :) Přeji hodně štěstí a těším se na další příspěvky! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Sandra.Veľmi dakujem za výhru na ktorej by som si mohla pochutiť v skvelej vinárni,ale kedže som dosť daleko od Prahy,tak sa kľudne zastav na to vínko ty.Ale aj tak ma to veľmi potešilo.Bola to moja prvá malinká výhra v živote.Ešte raz dakujem.Maj sa pekne a želám všetko dobré v novej práci.E.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, škoda, že si na výherní sklenku zaskočit nemůžeš, ale kdybys někdy měla cestu do Prahy, tak máš alespoň milou inspiraci na to, kam si zajít na něco dobrého. ;-) Krásný večer!

      Vymazat
  9. AHOJ Sandri,
    neznamená to, že keď sa neozývam a nepíšem, že som na teba zabudla..
    Stále sledujem tvoj blog a želám ti, nech sa splnia všetky tvoje sny tak, ako si to praješ TY.
    " ČAS otvára brány tomu, kto vie čakať"...
    Pozdravujem a želám ti všetko dobré
    Marta♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥