Co udělá výloha aneb Nečekaný nákup za pár kaček

středa 23. dubna 2014

Při včerejší procházce jsem se na ulici zastavila před výlohou Levných knih...není to úplně obchod, kam bych běžně šla, protože knihy zde prodáváné neodpovídají kvalitě četby, kterou mám ráda, ale....ALE! Ve výloze nebyly žádné knihy, nýbrž spousta doplňků ve venkovském stylu- květináče, talíře, misky, dózy, hrníčky, prostírání...vše laděno do krémové barvy s potiskem slepiček a kohoutů.

Nebyla bych to já, abych nenakoukla do obchodu s interiérovými doplňky a nezjistila, o čem to je! A ačkoliv jsem se prodírala mezi spoustou kýčů a rádoby francouzských a venkovských dekorací, narazila jsem i na pár pokladů...a ty Vám dnes chci ukázat, protože inspirací k uspokojivým nákupům není přeci nikdy dost! :-)

Levné knihy jsou opravdu levné- průměrna cena dekorací se pohybovala okolo 49 Kč. Nechala jsem tam velkou stříbřenou rytou vázu, protože doma mám jednu podobnou a taky jsem uvažovala nad bílou čajovou konvicí se světle modrými puntíky...naštěstí jsem se překonala a neustále si opakovala, že to přece už doma MÁM! :-) Každopádně z dóziček, tabulek, lucerniček a kuchyňských doplňků si tam určitě může vybrat každý...a tady je pár fotek pro představu. Nejbližší prodejnu si můžete najít zde: http://www.levneknihy.cz/exec/market.aspx

Krásný den!

Výloha, kterou jsem nemohla minout bez povšimnutí...:-)

Spousta doplňků za pár kaček...jen umět vybrat. Všimněte si smetanových talířů, které jakoby z oka vypadly kolekci Arv z Ikea.

Můj úlovek- viktoriánská dóza/pokladnička 49 Kč, cupcake zápisníček 29 Kč a vintage samolepky 9 Kč.

Samolepky se u mě doma nikdy neztratí, nejraději je lepím do zápisníku a na dopisy...

Malý obyčejný notýsek jsem potřebovala už delší dobu na nákupy a "to do" seznamy- tenhle si mě získal díky oblíbeným barvám a krásnému potisku! :-)

Pokladnička stojí na nočním stolku v mé ložnici, kde se podle Feng Shui skrývá oblast financí...tak to abych ji co nejdříve zaplnila, aby se hojnost násobila! ;-D



11 komentářů:

  1. Ano, ano. Moc ráda tam chodím, protože ceny neskutečné a zboží nádherné.
    Pěkný den,
    Martina

    OdpovědětVymazat
  2. Ani ja nie som fanúšikom obchodov s dekoráciami, pretože mám pocit, že to má už každý a nemá to pre mňa také kúzlo ako tie skutočné staré poklady. Ale i tak mám často potrebu nazrieť, pretože človek nikdy nevie, na čo tam narazí a môže zostať milo prekvapený :-) Presne tak ako ty, notes s muffinom je neskutočne roztomilý. Maj sa krásne, pa

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Sandři!
    Nejvíc se i zalíbil ten notýsek... taky si potřebuji nějaký pořídit.
    Měj se!
    Světla

    OdpovědětVymazat
  4. Je to vlastne jako kdyz investujeme do nadcasoveho kvalitniho a treba znackoveho kousku obleceni a kombinujeme s ulovkem za dvacku ze sekacku..vysledek je nejen uzasny ale hlavne orig.Takze ano..kdo umi hledat najde vsude..tedy temer.
    Krasny den
    Katka

    OdpovědětVymazat
  5. Sandri, určite by som neodolala vojsť do takéhoto obchodíku. Snáď preto, že v našom okolí nič podobné nemáme. Veľmi sa mi páči pokladnička, čo si si kúpila. Maj sa krásne:)
    m.

    OdpovědětVymazat
  6. Sandruško tvůj nákup jakoby vystihoval přímo tebe,je znát "tvůj rukopis",krásně jsi vybrala,přeji ti i další takové super úlovky a hezký večer!!!!

    OdpovědětVymazat
  7. What a wonderful shop display! Your choices are beautiful; must have been hard to make your selection from so many lovely things!

    OdpovědětVymazat
  8. Díky skvělé Vivi jsem přišla na skvělou Sandru :)
    No Věci jsou moc krásné, a ještě krásnější byly ty ceny, co ? :) To bych ani nevěřila tomu, co všechno pěkného se dá pořídit za rozumné ceny. :)
    Teď jsi jdu vše přečíst, abych byla ''v obraze'' :D Měj se hezky, Addell.

    OdpovědětVymazat
  9. I já jsem se sem dostala přes Vivi :)
    Ty doplňky jsou naprosto luxusní, akorát že já jsem natolik velký pako, že bych vůbec nepřemýšlela, jestli doma už něco podobného mám ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Neviem, či mám najskôr poďakovať Vivi, že nás všetkých na tvoj blog upozornila alebo zložiť poklonu tebe, že je tu naozaj krásna inšpirácia. :) Poďakujem teda obom. :) Ste úžasné bloggerky, len tak ďalej! Zuza

    OdpovědětVymazat
  11. AAaa né! a já to čtu až teď!sakra sakra!Lucka:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥