Léto, ještě zůstaň!

neděle 14. září 2014

Poslední dny již čím dál více napovídají, že se neodvratně blíží chladnější období roku. Nebe je šedivé a plačtivé, a tak mám o to víc chuť ještě na chvilku zastavit čas a domov si vyzdobit alespoň trošičku letně, i když už i s jemnými dotyky nadcházejícího podzimu. Naprostou sázkou na jistotu jsou pro takové příležitosti květiny. Květiny totiž dokaží i tomu nejpochmurnějšímu dni vdechnout něžnou krásu a nám vykouzlit úsměv na tváři. Pokaždé, když procházím kolem kuchyňského stolu, tak se má hlava otáčí za džbánem s květinami a hned je mi o něco veseleji! :-)

Ráda bych se s Vámi také dnes podělila o tip na eshop, který jsem objevila teprve nedávno. Pro milovníky French-Nordic stylu je tu k mání spousta krásných dekorací za příjemné ceny. Několik doplňků uvidíte i na fotografiích níže, ale zbytek si můžete sami prohlédnout přímo na stránkách obchodu La Almara. Napište mi, co se Vám na eshopu líbí a jak si užíváte zářijový měsíc. ;-) Brzy jsem zase zpátky s fotkami ze Dnů Marianne i se slibovaným článkem o produktech z L´Occitane. 

Krásnou neděli všem! ♥





Šedo-béžové ubrousky s tyrkysovými puntíky jsou ideální k jakékoliv příležitosti a navíc jsou právě v akci- zde! ;-)

Zásobníky na ubrousky ráda obměňuji podle toho, jak je zrovna prostřený stůl. Můj oblíbený hvězdičkový z Ikea jsem tentokrát nahradila romantickým s růžičkou. K dostání zde.



Dřevěné tabulky s vtipnými nápisy jsou zábavnou dekorací i dárkem, který potěší každého. :-) Tato milá maličkost za velmi příznivou cenu k dostání zde.


Dřevěná srdíčka jsou evergreen, který neomrzí. Na romanticky prostřeném stole působí rustikálně a zastupují mužský prvek. V akci ve dvou velikostech zde a zde.

Jsem nadšená z návratu stojanů na kuchařky do našich kuchyní! :-) Černý kovový doplňuje mřížku na sporáku a perfektně kontrastuje se zbytkem bílého nádobí na lince.V současné chvíli je navíc v akci jen za 359 kč. Ke koupi zde.


Nádherné dózy na sypané čaje, kávové kapsle, bylinky i sušené ovoce- zde.

Papírových ubrousků není prostě nikdy dost! Podle situace, příležitosti, nálady...při každém prostírání můžete být kreativní! ;-) "Love Your Home" k zakoupení zde.

Sovičky jsou mou oblíbenou pozdimní/zimní dekorací a ve formě lucerny pak potěší dvojnásob. :-) K dostání zde.


18 komentářů:

  1. Taky si myslím! A recepty se alespoň neválí všude po lince...;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Stojan na knihy je uplne super, a taktiež ta sovová lampa :) a hrooozne sa mi páčia tie ružové taniere :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucerny jsou obecně skvělá věc, ale sovičková je fakt originální! ;-D Talíře jsou z Ikea- kolekce ARV.

      Vymazat
    2. Hlásím, že mám stejné talíře, akorát ve smetanové barvě. A tyhle růžové by se slušelo s těmi mými skamarádit . ;-)

      Vymazat
  3. Drzak ubrousku a stojan na knihu me zaujaly hned na prvni pohled. Na e-shopu i uterky s cupcaky, ktere jinak moc nemusim. :-) Pry bychom si po nedeli meli uzit jeste slunicko, verim, ze to tak bude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak to je skvělá zpráva! Teď večer je déšť příjemný, když sedím pod dekou a mám zapálenou Yankee Candle, ale ráno by se mi do toho nečasu už zase tak moc nechtělo! ;-)

      Vymazat
  4. Velmi prijemny prispevok si nam priniesla... Krasne fotky ♥ Alexandra

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Dnes jsem náhodou narazila na Váš blog a jsem unešena... Krásné, vkusné fotky, vytříbený styl. Ráda se sem budu vracet pro inspiraci :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné fotečky, Sandruško! Děkuji. Úplné pohlazení, jak ty krásně fotíš! Máš tak nádhernou kuchyň, prosím prosím, ukaž příště zase obývací pokoj :-) Uvažuji, že bych přidala šedé polštářky k sobě do obýváku, ale nevím, zda se budou hodit... možná kdybych přidala i šedý běhoun na stůl... chci dodat trošku "mužný element" :-D Jinak e-shop La Almara znám, už jsem tam vícekrát brouzdala, ale zatím nenakoupila. Stojan na knihy je naprosto úžasný (stejně tak i krajkový stojánek na ubrousky), já už po nějakém pokukuji celé měsíce (i po tomto z La Almary), ale přiznám se, že se mi ty 400 stovky zdály moc... když jsem si připočetla poštovné... Uvidím časem, poslední dobou spíš investuji do sebe než do bytu. Dala jsem se na hot yogu a naprosto jsem jí propadla :-) Přeji Ti krásný den, Sandři :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi, tak to máš můj neskonalý obdiv, protože hot jóga fakt není pro každého! :-) Já mám jógu moc ráda...vlastně je to ještě vedle pilates a břišního tance můj nejmilejší způsob pohybu, pokud se k tomu dokopu! ;-) To je skvělé, že eshop znáš! Stejně jako ty teď víc investuji do sebe, ale snažím se to tak nějak balancovat, protože nemám ráda, když to doma dlouho stagnuje! ;-D Ten stojan na knihy mají teď v akci. Obývák nafotím, to je jasná věc! Podle mě jsou šedé polštářky ve tvém interiéru skvělá volba...Já mám tendenci v obýváku vyvážit mužské i ženské prvky, ale v kuchyni si někdy docela ulítávám na ženských barvách i doplňcích, to přiznávám! ;-) Zatím se mi ale i ze strany mužů dostalo velké chvály, že je tam příjemně, a o to nakonec jde, no ne? ;-)

      Vymazat
  8. Sandruško,nádhera...umíš dobře nakupovat :) ...tvoje fotečky jsou opravdu pohlazením pro oko i duši :) měj se moooooc krásně pááá K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klári, jsem moc ráda, že se ti fotky líbí! :-) Děkuji ti za krásný komentář!

      Vymazat
  9. Nádherné dekorace i prostírání, obzvlášť se mi líbí ta sovička, jdu se kouknout na stránky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sovička je vážně vtipná a má dost dlouhý řetízek, takže jde pověsit kamkoliv....;-)

      Vymazat
  10. Ty jsi prostě úžasná. Doufám, že to víš. ;-) Včera jsem si tu dlouhé hodiny četla (v noci) a už jsem neměla sílu na spuštění prstů po klávesnici a sepisování komentářů, tak se dneska vracím a chci jen říct, že způsob a styl, jakým svůj blog děláš, je neuvěřitelný. Je krásné, jak do sebe všechny tvé věcičky a doplňky zapadají a jak je dokážeš "vymazlit" na fotkách. Ale už dost řečí, doufám, že víš, co jsem chtěla říct a teď mě, prosím, omluv - musím se tu ještě nějakou dobu kochat.
    Měj se moc krásně, Vivi

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥