Přání od srdce

čtvrtek 5. března 2015

Dělat práci, která nás skutečně naplňuje a baví, je splněný sen...vlastně to pak ani práce není, protože jsme do toho tak zapáleni, že čas utíká a běží a člověk nevnímá nic okolo. Tento stav zažívám, když fotím, prohlížím nové produkty a zboží, přemítám nad barvami a kompozicemi, aranžuji a píši. Je to taková blažená činnost, která je v tu danou chvíli to jediné, nač myslím. Připomíná mi to dětství, kdy jsem se nechtěla odtrhnout od hry a jít k obědu. :-) Ne nadarmo se říká, že práce je lék na všechny starosti a bolesti, protože odvane myšlenky úplně jinam, a pokud se nám navíc výsledek podaří, tak přijde ten báječný pocit zadostiučinění.

Ve svém okolí mám několik přátel, kteří se opravdu našli v tom, co dělají. Jednou z nich je i Natálka, o které jsem se tu na blogu již párkrát zmínila. Je to nádherná, jemná a elegantní žena s neuvěřitelným smyslem pro detail, s velkým nadáním pro tvorbu a jedinečným vkusem, který naprosto zbožňuji, ať už jej aplikuje v tom, jak se obléká, kreslí, či fotí. Natálky inspirativní příběh si můžete přečíst na jejím blogu- dozvíte se, jak sebrala odvahu a z perspektivního zaměstnání v kanceláři se ocitla ve vysněném ateliéru se štětcem v ruce. Dnes jsem pro Vás vyfotila kolekci přáníček, které mi Natálka přivezla jako dárek při své poslední návštěve v Praze a která si můžete prohlédnout i v jejím novém online obchůdku Natalie Zart.

Pastelová graciéznost přáníčkové kolekce z Natálčina obchodu.

Precizní a propracované do nejmenšího detailu.

Půvab alstromerie mě nepřestává okouzlovat...jedna z květin, kterou mívám doma ve váze nejraději.

Pohromadě vypadají tak krásně...

Moje nejoblíbenější "Thank you" přání z nové kolekce.

Tetování a obálka s nálepkou.

Děkovná oboustranná kartička s Natálčiným logem <3

4 komentáře:

  1. Ahoj Sandři!!
    To jsou úžasné fotky, máš na to talent. :)
    Na Natálčin blog se ráda podívám, díky za tip.
    Měj se,
    Světla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Světlo, určitě se ti tam bude moc líbit, je tam krásná atmosféra a ze všeho čiší radost. :-) Moc děkuji, jsem nesmírně ráda, že se ti fotky líbí a tvá krásná slova hned po ránu potěšila!

      Vymazat
  2. Nádherná přáníčka a krásná kytička. Moc se mi líbí ta sova.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Natálku to určitě potěší! :-) A sovička je z H&M Home! ;-)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥