S Nicolasem v kuchyni

úterý 10. března 2015

Ve své kuchyni mám ráda hezké designové lahvičky i dózy, které ukrývají nejrůznější tekutiny a sypké potraviny. Úplnou výhrou v loterii jsou pak produkty, které již v krásných obalech jsou! Mezi takové rozhodně patří dobroty od Nicolase Vahé, francouzského šéfkuchaře, který navrhl vlastní značku gurmánských specialit. Od originálních čokolád, přes koření, pesta a těstoviny, až po luxusní vína. Elegantní černé etikety s bílým fontem udávají celé kolekci neodolatelný vzhled, který pyšně mohu prezentovat na jakékoliv poličce v kuchyni.

Ráda zkouším neobvyklé chutě a nečekané kombinace, a tak mě můj mlsný jazýček nutí házet do virtuálního košíku na eshopu Nordic Day takové pochoutky, jako je olivový olej s fenyklem, konfit z fíků s vlašskými ořechy, či hořčici s česnekem a citrónem! Naprosto jsem propadla i kuchyňským doplňkům této značky, které se navíc báječně dají kombinovat s dekoracemi a nádobím od House Doctor. U specialit Nicolase Vahé se nedá vzhledem k vyšším cenám počítat s pravidelnou konzumací ve velkém, avšak pro speciální příležitosti a pro dny, kdy si prostě chceme udělat radost něčím mimořádným, jsou tyto pochoutky skutečnou "třešinkou na dortu". Měli jste již možnost ochutnat? Jaké lahůdky byste si vybrali/doporučili? :-)

Tip navíc- pokud se rádi inspirujete labužnickými recepty, nakoukněte přímo na stránky Nicolase Vahé, kde se můžete nechat unést do světa nevšedních pokrmů.


Koutek na mé kuchyňské lince.

V knihách a časopisech o jídle listuji stejně asi nejraději! :-)

Lahvičky na olej, ocet a vitamíny jsou od House Doctor. Skoro to vypadá, že byly stvořeny pro kombinaci s dobrotami od Nicolase!

Lahvička na vitamíny skrývá zásadité tabletky, které pomáhají organismu bojovat s kyselinami. Kupuji si je v drogerii dm spolu s dalšími doplňky stravy.

Oblíbená stylová utěrka z H&M Home.

Ačkoliv majonézu běžně doma nemívám, tahle zmizela během několika dnů...Olivový olej s fenyklem zase ráda používám do salátů a k dochucení dipů. Jsou to právě tyhle ingerdience, které i obyčejnému receptu vnuknou "to něco navíc".

9 komentářů:

  1. Tak jak tak, miluju tvou varnou konvici Úplně k tobě sedí*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se jí taky nemohu nabažit! Vyloženě těší mé oko <3 :-)))

      Vymazat
  2. Ahoj Sandři!!
    Krásné fotky, taky jsem ujetá na jídlo!!
    A taky si hrozně ráda listuji kuchařkami a časopisy o vaření - tady na fotce je kuchařka od alberta, ne?? :D Snad jsem se nespletla...
    Tuhle značku jídel neznám, snažím se sice kupovat fair trade, bio atd., ale ne vžyckyto jde, právě kvůli ceně.:(
    Ale Tobě přeji dobrou chuť a měj se!!
    Světla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Světlo, je to skutečně ona! :-D Je skvělé, že se snažíš spíž i lednici zaplnit jídlem, které je pro tvé zdraví nejlepší! I já musím počítat, ale snažím se pokrýt možné maximum, co to jde! ;-) Bio potravinám zdar! ;-) Krásný večer!

      Vymazat
  3. No, myslím, že lecos z toho budu asi nutně potřebovat :-) Doufám, že nebudu moc drzá, ale jestli ráda vaříš, ráda bych tě pozvala na svou stránku Coolinářka www.facebook.com/coolinarkacz . hezký večer! Svatava

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Svatavo, tvé stránky jsou skvělé, moc ti děkuji za pozvání! ;-)

      Vymazat
  4. Jako obvykle hezký počtení i pokoukání

    OdpovědětVymazat
  5. Překrásnéééé! Ty fotky jsou tak nabité jarní energií - ty barvy <3 A celkově to vše překrásně ladí, prostě perfektní :*

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥