Days with Dreams

neděle 1. listopadu 2015

Je tomu právě 10 měsíců, co jsem se svou báječnou kamarádkou a talentovanou ilustrátorkou Natálkou začala pracovat na vlastním (a srdečním) projektu Days with Dreams. Pojí nás společné sny, vize i příběh. Potkaly jsme se při kancelářské práci a už tehdy jsme věděly, že se naše osudy propojí znovu a znovu. Naše láska ke krásnému designu, fotografii a ilustracím nás nakonec dovedla k práci ve vysněném oboru i ke společnému kreativnímu dílu. Naši zhmotněnou spolupráci, přátelství i sny představuje kalendář pro rok 2016.

V dnešním příspěvku bych vám ráda představila nejen kalendář, ale také vás vzala na jeho křest, který jsme oslavili minulou neděli ve vinárně Tempo Allegro. Kalendář je plný krásných pastelových barev, obsahuje spoustu místa na poznámky a také 12 zasněných fotografií s pohodovou domací atmosférou. Bude ideálním společníkem na celý příští rok, hodí se jako originální dárek na Vánoce i jednoduše pro radost. Více fotek a informací najdete na našem webu Days with Dreams a přímý klik pro zakoupení je zde. ;-) A teď jdeme slaviiiit...prosecco teče proudem a všude voní čokoládové brownie, přidáte se? :-)

P.S. Obrovské díky všem našim nejmilejším přátelům a rodině, kteří nás celou dobu podporovali. Speciální díky také Věrce a Přemkovi, kteří nám v Tempo Allegro dovolili uspořádat křest a extra poděkování patří i drahému kamarádovi a fotografovi Michalovi Součkovi. Byli jste báječní!
                                                                                  Days with Dreams 2016 Calendar


10 komentářů:

  1. Krásný kalendář, krásný křest! Děkujeme

    OdpovědětVymazat
  2. Kalendár je prekrásny, ale tá cena ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme! :-) Snažily jsme se opravdu co to šlo, abychom cenu srazily na minimum...snad lidé ocení práci na něm, ručně malované ilustrace, autorské fotografie a kvalitní papír. :-)

      Vymazat
  3. Kalendář je moc krásný:)

    www.stylishcoffee.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Moc gratuluju !!!!! Zuza B.

    OdpovědětVymazat
  5. Kalendár je krásny, blahoželám a ten pocit z dobre vykonanej práce je na nezaplatenie. Nech visí v čo najviac domácnostiach. Andrea

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥