LAVMI - interiérové trendy v českém podání

neděle 10. dubna 2016

Krásných designových obchůdků je u nás stále relativně pomálu, a tak si člověk ty opravdu jedinečné zapamatuje prakticky ihned. Poutavé logo, atraktivní interiér, originální doplňky, sladěné barvy, zajímavé vzory, neobvyklé kombinace...to vše je voda na mlýn pro každého milovníka grafického i interiérového designu. A jedním z takových obchodů je Lavmi. A pozor! Jedná se navíc o firmu ryze českou! 

Na Lavmi můžeme být skutečně pyšní, protože svými produkty levou zadní konkurují nejlepším stylovým značkám již ve 20ti zemích světa! Pod vedením Jana Slováka a jeho partnerky, designérky Babety Ondrové, tak máme v Česku k dipozici skutečný skvost, díky němuž si můžeme své domovy vylepšit k nepoznání.

Lavmi nabízí tapety, textil, svítidla, hodiny, diáře a dokonce potěší i děti, pro které vyvíjí speciální barevné a veselé kolekce. Výhodou grafických návrhů této značky je, že se dají nekonečně kombinovat a jednoduše vždycky ladí. Do pražského kamenného obchodu občas zavítám sama a někdy i se svým kamarádem, architektem Radimem Janíkem, se kterým jsem byla fotit právě i fotografie k dnešnímu článku. Některé z nich byly také již k vidění na Facebooku AtelierON. Je to pastva pro oči, co říkáte? ;-)









2 komentáře:

Děkuji za Vaše komentáře! ♥