KURZ KRASOPÍSMA S PEN PALS

neděle 13. listopadu 2016

Náš podzimní blogerský sraz jsme tentokrát pojaly skutečně kreativně a díky Martině z Bella Rose jsme se přihlásily na workshop krasopísma, který pořádají holky z Pen Pals. Nádherná kaligrafie se nyní objevuje úplně všude a moje sociální sítě jí doslova přetékají...a tak jsem se nesmírně těšila, že i já nahlédnu pod pokličku a naučím se tak božsky psát! Je to o něco těžsí, než se zdá. Když totiž vidíte někoho, kdo má krasopísmo "v ruce", tak to vypadá, že prostě vezmete pero, čár, čár a hotovo...no co vám budu povídat...připadala jsem si trochu jako malý školáček a zrovna dvakrát mi to nešlo, ale snaha se taky cení, ne? ;-)

Celý kurz trval asi tři hodiny, přičemž po celou dobu zde vládla naprostá pohoda a uvolněná atmosféra. Karolína i Rozi se nám trpělivě věnovaly, radily, chválily a dávaly typy, jak co vylepšit. Na uvítanou nám na stůl připravily krásné balíčky se skicákem a tužkou a velice ochotně se staraly o náš pitný režim, takže nechyběla dobrá káva, čaj ani voda a když na nás přišly chutě, tak stačilo sáhnout do mističky s nakrájenými jablíčky a sušenkami. Obzvláště mě bavilo zkoušet různé psací potřeby a zjišťovat, jakých efektů lze dosáhnout i při pouhé změně sklonu ruky. Po skončení kurzu jsme si zašly na pořádný oběd a kafe do Mozaika Burger, ale tentokrát jsem bohužel musela běžet z akce o něco dříve, a tak žádné fotky ze skotačení v restauraci nemám. Už se ovšem nemůžu dočkat, až bude jaro a zase něco s blogerkama podnikneme! A jak jste na tom s krasopísmem v době klávesnic vy? ;-)






Iri (Můj dům, můj squat).

Vlevo Martina (Bella Rose) a vpravo Olívka (Mode de Boulangerie).

Vlevo Anička (La Petite Anne) a vpravo Simona (Style Cookbook).

1 komentář:

  1. Ahoj, nádherný workshop. Kde ty dámy sídlí, nikde jsem to nenašla. Nenapadlo by mě, že něco takového existuje. Super nápad.Renata (renata.krejci@volny.cz)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥