Vnitroblock - industrial, kafe i nákupy!

neděle 5. března 2017

Nikdy mě nepřestane bavit, když se z původně polorozpadlého a nevyužitého prostoru stane znovuobjevené místo, které nadšeně navštěvují lidé za nejrůznějšími účely...když stěny zapomenutých budov ožijí a získají nový smysl. A tak jsem byla moc ráda, když mě můj kamarád Jarda pozval na kávu do pražských Holešovic, kde se probouzí nové kulturní centrum, jehož srdcem je Vnitroblock. Tady toho lze dělat a vidět opravdu hodně!

Je to vlastně takový veliký showroom a galerie skýtající umění, kulturu, sklepní PidiKino pro 20 lidí, taneční prostor Sector, workshopy, live DJs, designové rukodělné doplňky a předměty, módu, šperky, přírodní kosmetiku či čerstvé květiny. Signature Café tu báječně doplňuje pohodovou atmosféru skrze dobrou kávu, prosecco, dorty, polévky a svačinky...Člověk tu může strávit hodiny a nudit se opravdu nebude - pořád je na co koukat a co obdivovat.

A co teprve surová krása tohoto továrenského interiéru! Pohodlná měkká křesla v kontrastu s cihlovými stěnami, moderní technologie doplněná o retro nábytek, stará patina a rez v souladu s něžnými květinami ve vázách...Tady se prostě dá kombinovat všechno a inspiraci můžete hltat na každém kroku. V plánu je prý nově pekárna i tetovací salón, tak uvidíme, čím vším nás ještě Vnitroblock potěší! A za čím sem nejraději chodíte Vy? :-)













Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥