O nových začátcích...

čtvrtek 3. srpna 2017

Od mého posledního článku uběhlo hodně času...času, který jsem plně potřebovala k restartu. Okolnosti v mém životě se natolik měnily, že na kreativní činnost nezbývala energie. Nikdy jsem své intimní záležitosti příliš nepublikovala, pokud šlo o jakákoliv trápení a zklamání, která čas od času ostatně provázejí život každého z nás. Vždy jsem si přála, aby můj blog byl místem, kam si lidi od svých starostí přijdou odpočinout. A proto tato témata zůstávají stranou - z respektu k sobě samé, k lidem, kterých se to týká i ke svým čtenářům, kteří odsud mají odcházet s dobrým pocitem.

Pokud jste mě ale v mezičase sledovali na Instagramu, tak víte, že mimo věci nepříjemné jich bylo i spousta nádherných...třeba, když jsem sjela Sázavu na Sambě, když se mi do života vrátil jeden člověk, kterého jsem více než rok a půl neviděla, když jsem poprvé rybařila, chodila na koncerty, když jsem řádila na koloběžce, jezdila na výlety, střílela ze vzduchovky, sbírala houby, po 13ti letech sedla za volant, dostala nové pracovní nabídky...a radovala se z maličkostí jako je dobré jídlo s přáteli, psí pusa či čerstvé květiny. To všechno vneslo zpět světlo do mého srdce a já vím, že teď už to bude jenom lepší.

Mám pro vás spoustu báječných článků, které se tu postupně budou objevovat...a začneme mini seriálem z Brightonu, kam jsem jela minulý měsíc. Věřím, že se máte na co těšit! Tak zase brzy! :-)

P.S. Tuhle kytičku posílám mojí milované kamarádce Natálce, která jde dnes na operaci. Moc na Tebe myslím.




8 komentářů:

  1. Vitaj späť milá Sandy, už sa teším na tvoje nové príspevky. Prajem ti samé krásne dni :)
    m.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milé povzbuzení, Mončiko a i ty tobě krásné letní dny! <3 :-)

      Vymazat
  2. Jaká radost najít nový článek:-) Ať se ti daří nač jen pomyslíš, princezno! teta Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Sandra,veľmi si mi chýbala. Nevedela som, čo je s tebou. Som šťastná, že si sa mi zrazu objavila na Facebooku...Veľmi sa teším na tvoje nové príspevky a na tvoj blog. Srdečne ťa pozdravujem zo Slovenska.

    "Nech ti cesta ide v ústrety.Nech máš vždy vietor od chrbta, nech ti slnko ohrieva tvár a jemný dážď nech padá na tvoje polia...
    Írsky prípitok
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marto, děkuji za tak vřelý komentář, moc mě potěšil a doufám, že si užíváš léto jaksepatří! <3

      Vymazat
  4. Sandři, vítej zpátky, tvé články a nádherné fotky mi tady moc chyběly ..... špatné a smutné věci se nám stávají proto, abychom si pak vážili těch krásných chvilek ..... spoustu krásných chvil .... Marki

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sandrusko, na tvem blogu jsem poprve a rozhodne ne naposledy. Ja jsem na tom ted podobne a snazim se na svuj blog sve neprijemnosti neprenaset. Mas krasny blog a rozhodne tu nejsem naposledy.
    Mej se krasne a budu rada, kdyz se stavis nekdy ,,na kaficko" ke mne- www.bygabra.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥