Recenze zakoupených radůstek a pomocníků

pondělí 25. dubna 2011

Nedávno jsem Vám předtavila několik produktů, které jsem zakoupila. Pro ty z Vás, které se třeba rozhodují, zda koupit, či nekoupit totéž, či něco podobného, bych ráda napsala krátkou recenzi.

Housekeepers Box


Tahle šikovná krabice z This&That nebyla sice nejlevnější (890 Kč), ale rozhodně se vyplatila. Nejenže skvěle vypadá a čisticí prostředky jsou v ní hezky po ruce, ale taky ji nemá každý ;-) Nahoru se pohodlně vejdou houbičky, rukavice, kartáče, prachovky a hadříky. Dolů lze naležato umístit čisticí prostředky. 

Krabice by mohla klidně být o něco vyšší, aby se do dolní částí vešlo více věcí, ale je docela individuální, kdo kolik používá prostředků- někdo si vystačí s Jarem a vodou, jiný se neobejde bez osmi různých druhů :-) Já mám ve výbavě nejvíce čisticí prostředky z řad drogerie DM- krásně voní, uklízí perfektně a stojí často i čtvrtinu toho, co jiné značky.


Cath Kidston- sada na ruce


Krásný dárkový set (387 Kč) obsahuje krém na ruce 100 ml, balzám na ruce 38 ml a mýdlo 25g. Delikátní, svěží, květinová vůně s tóny frézie, muškátu, konvalinky, fialky a jasmínu. Malý balzám na ruce je hutnější, než krém- používám ho na noc. Oba krémy se dobře vstřebávají. Kosmetika je kvalitní a příjemná.

Cath Kidston- úklidoví pomocníci


Neutralizační sprej 250 ml (151 Kč)
Vůně višňového květu je jemná a okamžitě provoní a neutralizuje místnost např. od pachů z vaření, nesmí být aplikována na textile. Používám ji moc ráda nakonec úklidu celého bytu.

 Parfémovaný sprej na prádlo 750 ml (170 Kč)
Vůně připomíná právě vyprané prádlo. Může se aplikovat před žehlením pro snadnější údržbu, nebo jen tak pro oživení přirozené vůně čistého prádla (perfektně se hodí pro oblečení, v němž jste byly nějaký čas v zakouřeném prostředí, ale přitom věci ještě není třeba prát).


 

3 komentáře:

  1. Ahoj Sandro, skvělý nápad napsat, jak se Ti co osvědčilo.
    Hezký týden
    Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj sandron,
    no tak ten košík je bezvadnej, vůbec nevim kam bych pro něj šla.Je super! No a strašně se mi líbí ten sprej na to ložní prádlo třeba nebo na oblečení..ten bych si koupila! Super recenze.Díky!
    pa Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  3. Jasnačka, jsem chycena do sítí, budu zas nakupovat! ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥