Výprodej v neměckém obchůdku

čtvrtek 11. srpna 2011

Každý den se stavím na jednom moc zábavném portálu, kde je sekce bydlení. Je to především portál pro maminky, ale myslím, že může přispět kdokoliv, kdo má má kreativního ducha, rád fotí, vaří, inspiruje se a sdílí.Vytváří se zde skvělá komunita žen, které mají podobné zájmy, dávají si tipy, co kde nakoupit, jak sladit barvy, nebo kde sehnat to a tamto. Pokud jste ještě na Mimibazar nezavítaly, určitě to udělejte. Mimo sekce bydlení, vaření, návodů a dalších, tu je totiž spousta pěkných obchůdků, kde jsem sehnala již mnoho hezkých věcí (např. konvičku na čaj Gabriella Miller, nebo smaltované naběračky). Zprvu jsem tam jen nakukovala, ale časem jsem se zaregistrovala a nyní ráda vkládám fotky a komentuji ostatním bydlenkám k jejich příspěvkům. Navíc je to skvělá alternativa pro ty, které nemají blog, ale přesto by se rády podělily o kousek svého světa s ostatními milými ženami.

Nyní se mi díky MMB podařilo ulovit překrásnou bílou bedýnku s nápisem KITCHEN a Pearl Grey Mist Handwash- mýdlo na ruce, taktéž do kuchyně, ve velmi stylovém designu  s malou metličkou. Tyto dvě věci mi přivezla paní Jana F. až z Německa, kde měli právě výprodej v tamním obchdůdku. Janičko, moc děkuji, je to nádherné!

Moc hezké zboží, které jsem nikde v Česku zatím neviděla- není nad originální nákupy! :-)

Bedýnka se hodí na spousty věcí- koření, ubrousky, náčiní...prostě pomáhá udržet pořádek ;-)

Mýdlo nádherně voní a až mi dojde, naplním si ho nějakým jiným- tak krásný obal by bylo škoda vyhodit :-)

Na jednom holandském webu jsem dohledala celou takovou krásnou sadu do kuchyně- bedýnka s nápisem, mýdlo na ruce s metličkou, mléko na ruce s metličkou a utěrka- vše v příjemných přírodních tónech.

6 komentářů:

  1. Nádherné věcičky...přesně do Tvojí kuchyně...gratuluji k úlovkům...přeji hezký večer...Magda

    OdpovědětVymazat
  2. Sandro-krása,jednoduchost a elegance-moc chválím!Michaela

    OdpovědětVymazat
  3. To je krásne :-) super blog som rada že som ho objavila

    OdpovědětVymazat
  4. Skvostné úlovky! Opravdu musím žasnout, co všechno ty nedokážeš na internetu vypátrat. Kuchyňka u vás je zase o něco útulnější a tvé ručky určitě nový kuchyňský prostředek rády přivítají ;-).
    Měj se krásně a těším se na další inspiraci.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. Sú to skutočne krásne úlovky, také milé, no zároveň veľmi štýlové.
    Nech sa Ti stále darí, tak dobre nakupovať ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥