První předvánoční nákupy

pátek 18. listopadu 2011

Tento měsíc jsem nakoupila první vánoční dekorace a další milé drobnůstky, kterými si dělám radost a zvelebuji bydlení. Jako vždy jsem tu se svými tipy na nákupy. Všechny své úlovky jsem vyfotila, řeknu vám, kde jsem co sehnala i za kolik...taste peněženky, jdeme na to! ;-)

U milé paní Jany z Dan Design jsem si pořídila krásné papírové dárkové sáčky Maileg (15 Kč/ks) se vzorem andílků a stromečků v pastelových barvičkách (tedy přesně pro mě ;-). Jsou větší, než jsem čekala a vypadají opravdu náramně! Už se těším, až v nich někomu něco hezkého daruji.


 V balíčku na mě čekaly dvě krásné vintage ozdobičky jako dárek k nákupu!
Tuto ozdůbku jsem si v katalogu Green Gate zima 2011 vyhlédla již před několika měsíci. Byla jsem nadšená, když jsem zjistila, že v obchůdku paní Jany je k dostání. Na fotce krása této vánoční dekorace tolik nevynikne, ale pro představu- je asi 14 cm vysoká, třpytky jsou převážně hnědé a ptáček na stromě se šiškami je v krémovém odstínu. Třpytky jsou po celém vnitřu skla a při pohybu vytváří krásné odlesky. Lze zavěsit i postavit a stojí 319 Kč.

Tito rozkošní Maileg medvídci jsou ze dřeva a připomínají staré vintage ozdoby. Výhodou je, že se nerozbijí a budou vypadat krásně na stromečku i v míse s vánočním aranžmá. Za pár zaplatíte 279 Kč.

Poprvé jsem se také rozhodla vyzkoušet parádně vyhlížející čisticí eko prostředky. Nedávno jsem psala článeček o úklidu, a tak jistě víte, že se snažím uklízet tak, abych příliš nezatěžovala přírodu. S těmito lahvičkami bude úklid mnohem zábavnější! ;-)

Pořídila jsem čistič na kuchyně s pomerančem a rozmarýnem (189 Kč), čistič koupelen s levandulí a mátou (189 Kč) a univerzální čistič s okurkou, který je vhodný i na čištění stěn, dlaždiček, podlah apod. (189 Kč). Tyto eko čističe jsou z řady dánské značky ISABELLA SMITH APOTHECARY. Atraktivní vzhled jde ruku v ruce s praktičností- recyklované obaly obsahují netoxické tekuniny, které jsou neškodé pro životní prostředí, voní po esenciálních olejích a v maximální míře obsahují pouze čistě přírodní ingredience. Vyrábí se v Dánsku a ve Francii pod přísnou konrolou.

4 komentáře:

  1. Sandruš krása!Mě uchvátily především ty ozdůbky,co jsi dostala k nákupu tekové retro formičky mám doma na cukroví,takže z nich udělám takové ozdobičky:-)takže opět moc děkuji za inspiraci!Michaela

    OdpovědětVymazat
  2. tie drevene medvediky su tak naaaaadherneeeeee!

    OdpovědětVymazat
  3. Ty máš na tieto veci nos! Vážne krásne! Však ako všetky veci čo kupuješ!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥