Dárečky od Vás ♥ ♥ ♥

neděle 23. prosince 2012

Konec roku je pro mě plný překvapení...a ta nejmilejší překvapení jste mi připravily přímo Vy, moje milé čtenářky a moji přátelé. Na poštu mi dorazil balíček, ve kterém byla naprosto úžasná vánoční punčoška s volánky ve skandinávském stylu, lapač snů s mašličkami, které ladí s mými závěsy v ložnici a psaní od Míši (by Vicky). Vše bylo převázáno tyrkysovou látkovou stuhou a ani jsem nemohla věřit, jak vše působilo jemně a něžně...jako z pohádky :-)

Dalším překrásným překvapením byl ručně vyrobený pohled od mé milé čtenářky Marty ze Slovenska...pohled vyrobila z látek v barvičkách podle toho, co viděla zde na fotkách z mého blogu :-) A jaký lepší symbol mohla vybrat, než domov...ze zadní strany mi napsala krásné přání, které pohladilo a ještě přiložila milý dopis. Děkuji, Marti, brzy napíšu zpět! :-)

Nesmírně mě potěšil i balíček od Martinky Svadbíkové z Bella Rose, ve kterém byly dánské dobrůtky, náušničky, výborné vánoční pivo a taky přáníčko od celého týmu Bella Rose. Co Vám budu povídat...mé nadšení bylo ohromné! :-)

No a na konci ještě pár fotek dárečků, které jsem dostala od svého milého kamaráda Přemka, se kterým se vždycky nejvíce nasměju. Připravil mi hned několik překvapení. Z Mauritiu, kde byl na pracovní cestě, mi dovezl na ochutnání vanilkový čaj, rum, skořici do svařáčku a medový nugát- tak jsem Vám vše vyfotila, protože jste určitě taky zvědavé, jak vypadájí dobroty z druhého konce světa :-).

Jako vánoční dáreček mi v Butlers vybral plechovou taštičku s motivem růží, která už mi visí v kuchyni (přiznávám, nevydržela jsem to až pod stromeček ;-) a do třetice všeho dobrého mi připravil opravdu veselé Vánoce a překvapení, které mě rozesmálo na několik hodin :-D

Před měsícem jsme si spolu prohlíželi vánoční dekorace na Aukru a narazili jsme na "vintage" stromeček, který měl za sebou už opravdu mnoho...Měli jsme z toho velkou legraci a vlastně ani nevím, zda lze chuděrky zelené štětinky s mochomůrkami vůbec ještě stromečkem nazvat ;-) Přema se potají rozhodl, že na stromeček přihodí a světe div se, vyhrál ho! :-) Nechal ho v době své služební cesty zaslat na mou adresu a když jsme si volali, požádal mě, abych balíček otevřela...řeknu Vám, že jsem nestačila valit oči! :-D Opravdu není nad taková překvapení, která vykouzlí úsměv na tváři!

Také jste někomu přichystaly humornou chvilku, ručně vyrobený dárek, nebo jste dostaly něco neobvyklého? Budu moc ráda, když mi napíšete a zároveň bych Vám ráda popřála krásnou poslední adventní neděli!

Vaše Sandra











Vánoční přáníčka na mé ledničce.

Plechová taštička z Butlers mi v kuchyni slouží jako úložný prostor na svíčky.


Dobroty až z Mauritiu...hmmm!
Nejvtipnější vánoční překvapení- "vintage" stromeček z Aukra od mého kamaráda Přemka :-)))
 Veselé Vánoce!

18 komentářů:

  1. Tak to je krasa! Radost citat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sandri,no ty jsi musela být táááák hodná...krásné dárky jsi dostala...dost mě pobavila historka se stromkem...
    A nějaké dárečky jsem pro pár lidiček udělala...tak snad se všem líbily:-)...Měj se krásně a přeji ti pohodové Vánoce papa K.♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že historka se stromkem pobavila :-D Měj taky krásné Vánoce Klárko a moc ti děkuji za krásný komentář!

      Vymazat
  3. Sandri, krásne darčeky a najpôsobivejší bo ten stromček na záver. Prajem Ti krásne Vianoce v kruhu najbližších. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, tobě taky krásné Vánoce, děkuji ti za milou návštěvu a krásně si užij sváteční den!

      Vymazat
  4. Zdravím Sandro, krásná nadílka:-) Přeji krásné a pohodové vánoce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, děkuji za návštěvu a milý komentář, i tobě přeji nádherné a pohodové Vánoce!

      Vymazat
  5. Sandruško krása šitá tobě přímo na míru!!!Jsem moc ráda,že se dáreček líbil!!!Krásné vánoce i tobě!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc jsi mě překvapila :-) Děkuji a přeji ti krásné Vánoceeee! :-)

      Vymazat
  6. Merry Christmas gorgeous !!!
    I wish so much that I could read your blog but the translator option does not work ? I always just look at your pretty pics.
    I love your dream catcher in the photo. I have just bought a white one for my daughter for Christmas. She has been wanting one or a long time now. Hers has feathers.......it took a lot of self control NOT to tie lengths of lace and ribbon on it. She is not a lacey kind of girl! lol
    Wishing you a glorious time with your family, rug up nice and warm and eat lots of yummy food.
    While you are having a beautiful white Christmas we are sweltering.....it's so hot here today and it's only 9am. I think we will be heading to the beach soon.

    Love to you and yours Melanie xo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Merry Christmas to you Melanie! :-)

      I am so sorry that you had problems with blogger translator! I just tried it now and even though the translation wasn´t perfect at all, it worked, so maybe there was just some temporary error. I was thinking to write my blog in English too but then I thought the translator should be sufficient ;-) Please let me know if you keep on having this problem so I could think of a better solution ;-)

      All the things you see at those pictures are gifts from my lovely readers, except the last three pohotos- those are gifts from my funny friend Premek. He surprised me very much by buying a Christmas tree that was very very old and he sent it to my address as a surprise. We really had a good laugh about it as it is super funny poor Christmas tree :-D So I had to share that one just for fun...

      Oh, and I believe that your dream catcher is gorgeous, lacy or not ;-) I actually love laces everywhere, as you do, so dream catcher wouldn´ t be an exception! ;-)

      I am very happy that you stopped by and left me such a lovely comment and Christmas wishes! I wish you health, happiness and prosperity during the year of 2013 and many more to come! :-) I am at my grandma´s home town now and it is really nice white Christmas in here, although beach sounds like great fun too! :-)

      Hugs and kisses,
      Yours Sandy

      Vymazat
  7. Sandři, krásně jsem se zasnila - nádherné dárečky jsi dostala od Míši, Marty,
    Martiny a bomba je stromeček! Voňavé mlsnoty z ostrovní dálavy ... tak lákavé!
    Úplně vedle jsem z Tvé taštičky z Butlers, ta je tak úžasná! A nostalgické kornoutky a ... Zkrátka K R Á S A - kam oko dohlédne!
    Přeji Tobě a Tvým blízkým nádherné vánoční svátky a do Nového roku - zdraví, štěstí, lásku a splnění i těch nejtajnějších snů ... Maru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maru, děkuji za nádherný komentář i za přání! I tobě přeji jen to nejlepším děkuji ti za podporu, kterou mi dáváš svými komentáři, moc si jich vážím a těší mě! Užij si krásný sváteční den a brzy zase na napsanou :-)

      Vymazat
  8. Ahoj Sandři...krásné dárečky...krásné fotky...
    Přeji Ti pohodové Vánoce a v novém roce jen vše dobré...Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Magdi, tobě taky krásné a pohodové Vánoce, užij si je krásně se svou rodinou, buďte zdraví a šťastní ♥

      Vymazat
  9. Sandruško s tím stromečkem jsi naprosto dokonalá,tak ráda se na tebe dívám :)))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥