Krabička plná přátelství :-)

sobota 6. července 2013

Krásný nový týden všem! :-)

Několikrát jsem na blogu zmínila svou milovanou kamarádku Natálku, která se mi odstěhovala do zahraničí, a která mě vždycky potěší úžasnými dárky, které mi vybírá opravdu na míru! :-) Vždy si tak uvědomím, jak je nádherné mít přátele, kteří vás tak dobře znají a přesně vědí, co vám udělá radost.

Při její poslední krátké návštěvě Prahy jsme se zrovna s Natálkou minuly, a tak mi nechala dáreček u našeho společného kamaráda- malou rozkošnou krabičku od Green Gate se dvěma lepícími vzorovanými páskami! Už se nemohu dočkat, až s nimi budu balit dárečky. ;-) Snad se vám bude lepivý kytičkovaný příspěvek líbit a rozveselí vám den tak jako mně! ;-)

Děkuji, Natálko!



































Na závěr bych vám ráda ukázala něco z Natálčiny ÚŽASNÉ tvorby...snad se, Natálko, nebudeš zlobit, že jsem se tě nedovolila, ale tvůj talent prostě nelze nepodpořit! :-*

...inspirativní...dokonalé...designové...


To je přesně o nás! :-)

TOHLE JE MŮJ ABSOLUTNÍ TOP!
Geometrický design...nemá chybu!

V tomhle je úžasný příběh...

Natálky pracovní stůl aneb Když vzniká krása!











7 komentářů:

  1. To je krasne mit takovou pritelkyni,ted jsem si uvedomila,ze je asi uplne jedno,zda je pritelkyne tisice km vzdalena,pokud vas poji velke pratelske pouto,muzete si byt blizsi nez s nekym,koho mas na dosah ruky.Vim o cem mluvim.Nekdy kolem sebe blizko mas spousty znamych,ale skutecny pritel je treba daleko,ale o to je i cennejsi.Krasne fotecky a krasny mily darecek.

    OdpovědětVymazat
  2. Sandruško krásný příspěvek-zásáhl mě skutečně do hloubi srdíčka!!!Pravé přátelství je neuvěřitelně krásná věc,která se musí podporovat a hýčkat!!!Tvoje kamarádka má úžasný talent-její tvorba mě naprosto dostala!!!Její výrobky jsou i k mání??
    Krásný víkend přeji ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Sandri veľmi milý článok, ostatné povedali predchádzajúce blogerky.&Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Sandri,moc krásný příspěvek...známých můžeme mít tisíce,ale toho správného přítele snad jen jednoho...Natálka je strašně moc hodná a šikovná...měj se krásně papa K.♥

    OdpovědětVymazat
  5. Priateľstvo.

    Jeden osamelý človek,
    iný osamelý človek,
    jeden hanblivý úsmev,
    jeden priateľský úsmev,
    dvaja šťastní ľudia.
    (Helen Exlex)
    Marta♥

    OdpovědětVymazat
  6. Prima. Škoda, že jste se minuly. Možná bych setkání vyměnila za dáreček:-) Hezké léto. Daniela

    OdpovědětVymazat
  7. I have a friend who lives in Holland. We only see each other occasionally, but always pick up where we left off, and know exactly what gifts to give each other! The desk arrangement is lovely, and I adore your handwriting! So beautiful.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥