Tak trochu extra romantika při vánočních nákupech! :-)

čtvrtek 26. prosince 2013

Znáte ty chvíle, kdy nakupujete dárky pro ostatní a narazíte na tolik věcí, které by se zrovna hodily i vám? :-) Začátkem prosince jsem se při vánočních nákupech po delší době stavila v H&M Home a nebudu nic zastírat...splnila jsem si tam nejedno ze svých přání! :-) Pořídila jsem si krásné pudrovo-růžové polštářky, látkový sáček s volánky, mašličkové háčky a skleněnou nádobu s pumpičkou ve vintage stylu- zkrátka nová dávka romantiky do mého bytu. Mají tam takových krááásných věcí...:-) No a to jsem ještě ani netušila, co parádního mi nadělí Ježíšek a jak mi to bude pěkně ladit, ale o tom zase až příště! ;-)

V obchůdku Butlers měli letos spoustu hezkých ozdobiček...vybrala jsem si třpytivou korálkovou vločku, kterou jsem pověsila na vchodové dveře. Může je tak krásně zdobit po celou zimu. Nové ozdobičky jsem si odnesla v době adventu i z vánočních trhů na Náměstí Míru. Ty jsou pro změnu české, skleněné a prostě nejlepší! :-)

Doufám, že jste si krásně užili vánoční čas a chystáte se na pořádnou oslavu Nového roku! Brzy jsem zase zpět s novinkami ze svého domova i s dalšími momentkami pro vaši pohodu a relax u blogu Maison de Plaisance! ;-)


Polštářky s volánky mám moc ráda. Mám ale také ráda vzdušnost, střídmost a lehkost, tudíž příliš mnoho kanýrů a textilií v bytě by mě asi trochu dusilo. Držím se hesla "všeho s mírou" a snažím se kombinovat eleganci s romantikou tak, aby se u mě cítili dobře i muži! :-) Růžovou tak vyvážím šedou a volánky na polštářích doplním už pouze jednoduchým dekorem ve zbytku místnosti. Otázkou je, co je pro koho to "příliš", a právě díky tomu nikdy nenajdeme dva stejné interiéry. :-)


Bílé a růžové kovové háčky do ložnice se skvěle hodí na náhrdelníky a korále.

Závěsná korálková vločka s krásným třpytivým efektem.

Praktická lahvička s pumpičkou do mé kuchyně na jar na nádobí.


Romantický látkový pytel do mé ložnice.

České skleněné ozdobičky vypadají přesně tak krásně jako ty staré na stromečku mojí babičky!
Mini kouličky s ručně malovaným dekorem.

14 komentářů:

  1. ahoj Sandruš.nádherné vecičky,vankúše a vrecko sú svetové.pozdravujem,jazmínna

    OdpovědětVymazat
  2. Sandrus,
    no to je nakup jako sen,hlavne ty povlacky a ozdobicky ..ty se mas,do HM HOME by jsem taky rada zasla,ale je to krapet z ruky,ale...radsi tam nejit,to by zas byla utrata,hi hi...libi se me jemne tony,jake jsi opet zvolila a moc se me libi,jak jsi psala o stridmosti,,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kači, tobě by se tam taky moooc líbilo! Máme hodně věcí podobných doma, takže přesně vím, že bys byla stejně nadšená jako já! ;-) Určitě někdy bude příležitost zajet si do Prahy na výlet, obchod mají hned na Václaváku! ;-)

      Vymazat
  3. Sandy!! Ty háčky jsou naprosto kouzelné! Ty pastelové barvy no a ten krásný tvar!! <3 <3 <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem z nich nadšená!!! :-) Všechny barvy jsou krásný a ta cena- 149 Kč za dva kusy! ;-)

      http://www.hm.com/cz/product/05020?article=05020-G

      Vymazat
  4. Ahoj Sandři :-) To je zase mučeníčko :-D Ty polštáře jsem neměla vidět, to je nebeská krása! V lednu nebo únoru určitě zajedu do Prahy, HM home musím prostě vidět zblízka! Z Brna je to kousek a díky Studentu i opravdu za hubičku :-) Nakoupila jsi opravdu krásně. Ten pytlíček je taky rozkošný. Jsou to přesně ty krásné nezbytnosti, které si člověk prostě musí koupit :-))) Řeknu ti, máme to ale štěstí, že nám naši milí tolerují tuhle ženskost a romantiku :-) Ten můj je vážně unešený z obývacího pokoje, tak jsem ráda, že se nemusím ve svém vkusu nijak omezovat :-) Sandři, co je to v tom košíčku za svázanou "brožurku" s andělíčky? Je to vážně krása... Děkuji Ti za ni!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Simi,

      je to přesně jak píšeš- je velké štěstí, když narazíme na muže, kteří dokáží mít pochopení a o to lépe, když se s tím stylem opravdu ztotožní...;-)))

      Ta "broužurka s andělíčky" je zápisníček, který můžeš koupit tady ;-) http://flowers-living.cz/product/product&filter_name=z%C3%A1pisn%C3%ADk&product_id=2504

      P.S. V H&M si to fakt užiješ, je tam plno zajímavých věcí a myslím, že si tam každý najde svoje, ať už někdo preferuje moderní styl, vintage, nebo romantiku...je to paráda! ;-) Doufám, že časem rozšíří sortiment! :-)))

      Vymazat
  5. Such lovely things! All so elegant and romantic. I wish we had H&M home here in London, But maybe it's a good thing we do not, or I would spend too much money there!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you so much! :-) Oh yes, I am sure you´d love it in H&M Home!!!

      It seems there are two H&M home stores in London:

      174-176 Oxford Street East
      W1N 0EE London
      United Kingdom

      and

      103-111 Kensington High Street
      W8 5SA London
      United Kingdom

      And unlike us here in the Czech Republic you can also shop online (lucky you ;-):
      http://www.hm.com/gb/department/HOME

      Have fun! ;-)

      Vymazat
  6. Ty háčky ve tvaru mašliček jsou úžasné, dokonalé a myslím že je potřebuji :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Thankyou so much, Sandra. i thought H and M just sells clothes, but will check out the ones in Central London, and let you know what I buy as a treat to my kitchen /bathroom / bedroom ..... Geraldine x

    OdpovědětVymazat
  8. Sandři to je nádhera, v H&M home jsem ještě nebyla, naštěstí :-). Věšáčky jsou bomba a polštářky elegantní a zároveň romantické. Opravdu oceňuji Tvou rovnováhu a respekt mezi ženským a mužským aspektem. Myslím, že to u hodně českých boggerek ve stylu Shabby Chic chybí, pak si říkám, chudáci chlapi, jestli to chlapi ještě jsou :-P... Přeji Ti krásný a harmonický nový rok plný pohody, lásky a splněných přání! Posílám pozdravy do vašeho království :-*

    OdpovědětVymazat
  9. Sandři, krása veliká .... moc krásně jsi si nakoupila .... můj favorit je ta lahvička na jar ...Marki

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥