Z nákupní tašky

sobota 28. června 2014


Odkrývání obsahu tašek mě baví, ať už se jedná o kabelky, kosmetické taštičky, či tašky nákupní. V dnešním příspěvku bych Vám ráda poodhalila, jak přibližně vypadá můj nákup jídla na pár dnů, včetně krásného balíčku, který jsem si před nákupem vyzvedla na poště a který ke mně doputoval z Vídně. Veškeré dobroty na fotkách jsou z mého oblíbeného farmářského obchodu Sklizeno

Blíže k domovu mám obchůdek Náš grunt, ale ten, bohužel, nenabízí zdaleka tak rozmanitý sortiment a k mé smůle téměř žádné ovoce a zeleninu. Pro nákup několika základních potravin však stačí, a tak jsem přeci jen ráda, že je jen takový kousíček ode mě. :-) Ve Sklizenu to je ale ta pravá voda na můj mlýn..jen to rameno s těžkou taškou po cestě domů někdy pobolívá, protože tam přece nemohu všechny ty zdravé životabudiče nechat ležet ladem! ;-)

Cestou z nákupu jsem se ale tentokráte nejvíce ze všeho těšila, až konečně otevřu balíček od mojí milé kamarádky Natálky, která vždycky naprosto přesně odhadne, čím mě potěšit! :-) Tak Vás tedy zvu k nahlédnutí a budu se těšit, že mi napíšete, co a kde nejraději nakupujete do svých ledniček a spíží Vy. :-)


Na farmářské trhy i do bio obchodů zásadně chodím s mou "srdcovou" slámovou maxi taškou od Tine K Home, kterou mi darovala Martinka z Bella Rose. Jsem do ní fakt blázen!


Pro milovníky raw stravy nabízí značka LifeFood tyto krekry plné zdravých lněných semínek.

A tak nějak vypadá celý obsah tašky na pár dnů...k snídani špaldová kaše s pampeliškovým medem, ke svačině ovoce, k obědu tofu s mořskou řasou a cizrnou a k večeři zelenina s kozím sýrem...to všechno proloženo vodou s citrónem, bylinkovým čajem, či kombuchou. No přeci...ve zdravém těle zdravý duch! ;-)





Balíčeeeek! Taky máte při obdržení takových milých poštovovních zásilek pocit jako o Vánocích?

Natálka dbá i na ty nejmenší detaily...vtipná sovičková páska na balíčku mě hned navnadila na samotný obsah! ;-)


A tolik krásných dárečků bylo uvnitř! Papírová brčka od Miss Étoile, vtipné tetování hodinek a troje překrásné punčošky...to vše zabaleno v ručně vyrobené krabičce a doplněno o kreslené motivy a design z Natálčiny produkce...Není to nádhera?

Více úžasných kreseb si můžete prohlédnout na Natálky blogu NatalieZart.

Natálko, já děkujiii! :-)




7 komentářů:

  1. Milá Sandruško,
    asi tušíš, že moje srdce (i chuťové buňky) při pohledu na všechnu tu krásu přímo křičí samou radostí. Dobroty přesně podle mého vkusu a vídeňský balíček je dokonalý (samé opravdické poklady) - ani se nedivím, že ses už nemohla dočkat, až ho doma otevřeš. ;-)
    Takže příště, prosím, nakup v Gruntu i ve Sklizenu a utíkej rovnou ke mně domů - já už na Tebe budu čekat - s otevřenou náručí, s piknikovou dekou i s novým přenosným (piknikovým) rádiem a vyrazíme na výlet k řece...;-)
    Pa pa, Vivi :-*

    OdpovědětVymazat
  2. Vivi to vystihla jako vždy do puntíku, takže nemám co dodat, podepisuji se pod to a basta! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Balíček je moc pěkný, mám takové ráda ;-) A nákup, ani mi nemluv, stále vzpomínám, jak jsem jako malá jezdila s babičkou na trh, ten klasický, tradiční a nefalšovaný ;-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  4. Sandři, parádní nákup - i já toto ráda ... U nás na malém městečku trhy nejsou, tak i náležitě užívám v cizině, to prostě miluji! Něco zdravého se urodí i na naší zahradě, teď přes léto je to prima...
    Vídeňský balíček je kouzelný, také se vždy těším jako malá z každého dárečku! Měj krásné letní dny, Maru

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj! :)
    Články o jídle mám na Tvém blogu asi nejraději, ale tenhle se Ti obzvlášť povedl :)
    Zbožňuju farmářské trhy, raw stravu, bio obchody...
    A Natálce se balíček taky povedl :)
    Měj se,
    Světla

    OdpovědětVymazat
  6. Love the basket, and all the delicious food inside. What a wonderful surprise in the post! Perfect choices for a gift for you.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře! ♥